instagram

29   866
111   5389
742   3945
62   3808
82   4699

Manicure Monday #4

Het is maandag en dat betekent: Manicure Monday. Deze week komen er weer twee kleurtjes aanbod. Ik heb deze week de foto’s buiten gemaakt, dus als het goed is kun je nu nog beter zien hoe de kleuren staan bij een donkere, getinte en lichte huidskleur!
Deze week heb ik gekozen voor een lakje van H&M en Catrice.
Ik heb zelf nog nooit nagellak gebruikt van H&M. De kleur sprak mij heel erg aan en vandaar dat ik het wel het proberen waard vond. De nagellak kost€3,99. Ik vind dit vrij prijzig voor een nagellak van H&M. Daarnaast komt ook een kleurtje van Catrice aanbod. Catrice is te vinden bij Kruidvat en is in tegenstelling tot de nagellak van H&M een euro goedkoper (€ 2,99).

H&M

Cloud my mind
Grijze nagellak trekt mij eigenlijk altijd wel aan. Het is alleen de kunst om de goede grijze nagellak te vinden. Ik heb er al een aantal gekocht van verschillende merken en op een een of andere manier was het ‘m steeds net niet. Toch probeerde ik het nogmaals en kocht ik de grijze nagellak “Cloud My Mind” van H&M. En ik moet zeggen dat ik blij ben met mijn gemaakte keuze.

Het is echt een hele mooie kleur en hij lakt erg gemakkelijk. Ondanks dat, heb je alsnog twee laagjes nodig om alles uit de nagellak te halen wat er in zit.

Cloud My Mind Wit         Cloud My Mind Black        Cloud My Mind Getint

Deze nagellak staat mooi op een witte, donkere en getinte huidskleur! En samen met een mooie outfit maak je je look helemaal af!

Catrice

Berlin

Deze week komt voor het eerst een kleurtje van Catrice aanbod. Ik heb veel kleuren van Catrice, maar ik wilde graag de kleur Berlin graag als eerste met jullie delen. Dit is een zacht- donker roze kleur. Tegelijkertijd aanwezig, maar ook weer erg subtiel. Je zou heel goed met 1 laagje de deur uit kunnen gaan, hij dekt namelijk er goed. Hij heeft ook een zeer fijne kwast.

IMG_4451    Black Berlin     IMG_4449

Ook deze nagellak staat mooi op een witte, donkere en getinte huidskleur!

Wat vinden jullie van deze kleuren? En welke is jouw voorkeur? Ik ben benieuwd!

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *