instagram

55   1290
50   1011
113   5500
744   3965
62   3822

Manicure Monday #3

Na een weekje M.I.A. ( missing in action) te zijn geweest, ben ik weer helemaal terug! En omdat het weer maandag is, is het weer tijd voor een Manicure Monday. Ik heb uiteraard weer een nieuw kleurtje uitgeprobeerd op een donkere, getinte en lichte huidskleur.

Het begint steeds lekkerder weer te worden. Ik was dit keer op zoek naar een kleurtje dat niet al te fel was, maar waar je wel aan kon zien dat we midden in de lente zitten! Ik was op zoek naar een subtiel kleurtje, maar dat tegelijkertijd wel op valt. Een kleurtje waarvoor iemand je hand vast pakt om nog even extra goed naar je nagels te kijken wat voor kleur het nou precies is.

Essie 315

Find me an oasis.
Na een tijdje zoeken viel mijn oog op een nagellak van Essie. De kleur heeft het nummer 315 en heet: Find me an oasis.
Het is een zeer licht blauwe kleur heel chique en apart. Het is geen typische kleur dat ook bij een ander merk te vinden is.

IMG_4401 IMG_4400 IMG_4399

Het is een zeer fijne nagellak. Dit is overigens niets nieuws voor een Essie nagellak. Ik adviseer wel om er twee laagjes op te doen, dan komt hij het beste tot zijn recht.
De nagellak past bij een donkere, getinte en lichte huidskleur. Voor mensen die van subtiele kleurtjes houden, maar ook de zomer in hun bol hebben, is de Essie find me an oasis een goede uitkomst.  Je maakt hem natuurlijk het beste af met de perfecte outfit.

Wat vind jij van deze kleur nagellak? 

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Lisette
  13 april 2015 / 12:31 pm

  Mooie kleur en mooi op alle huidskleuren!

  • More Than a Mom
   13 april 2015 / 9:41 pm

   Hi Lisette,

   Bedankt voor je reactie!
   Het is echt een chique kleur hè? Super voor de zomer. 🙂
   En wat je zegt, hij staat mooi op alle huidkleuren! Aanrader dus!!

   Liefs,

   Nova