instagram

34   948
113   5450
742   3950
62   3809
82   4701

Manicure Monday #2

Het is weer maandag. Tijd voor Manicure Monday. Allereerst, bedankt voor de positieve reacties die ik afgelopen week heb gekregen. Ondanks de belichting, waren vrouwen zeer enthousiast over het idee. Als feedback kreeg ik dat het misschien leuk zou zijn om elke week twee lakjes te posten in plaats van één. Ik vond het zelf een hele goede feedback en besloot er wat mee te doen. Vandaar dat ik deze week twee kleuren review!

Deze week heb ik wederom gekozen voor een nagellak van Kiko Milano. De reden dat ik weer een lakje van Kiko review, is omdat ik merkte dat het merk niet heel erg bekend was onder mijn lezers. Ik ben zelf erg enthousiast over het merk en deel het graag.
Naast Kiko Milano, komt ook een nagellak uit de nude collectie van Essie aanbod. Essie is, in tegenstelling tot Kiko Milano, wel een stuk duurder.

Essie all

Essie Nail polish : Cocktails & Coconuts
Essie werkt niet met nummers, maar met namen. Elke kleur heeft een fantastische naam en een bijpassende omschrijving. Zo ook deze.  “Cocktails & Coconuts – Subtle, shimmering warm sand” Op de afbeelding boven aan de blogpost is goed te zien dat er hele subtiele glitters in dit lakje verwerkt zit. Op de nagels is dat overigens bijna te verwaarlozen.

Donker CocktailWit CocktailGetint Cocktail

Ik vind dat de kleur totaal niet bij een donkere huid staat. Heb je een lichte of een getinte huidskleur? Dan raad ik hem zeker aan! Het is een hele mooie nude nagellak, maar gewoonweg niet voor bij een donkere huid. Dit betekent overigens niet dat er geen nude nagellak bestaat dat ook bij een donkere huid past. Een review van een nude nagellak dat wèl bij een donkere huid past hou je van me te goed.

Kiko milano 236

Kiko Milano Nail Lacquer 236
Dit is nummer 236 in de lijn van Kiko Milano Nail Lacquer. Het is niet heel duidelijk te zien op de foto (excuus!), maar het is niet echt vel rood. Kiko Milano omschrijft de kleur als orange red. Op de grote afbeelding, aan het begin van de blogpost, is de kleur duidelijker te zien.

doner 236wit 236Getint 236

Ik vind dat deze kleur bij een donkere, lichte en getinte huidskleur past. Rood staat over het algemeen iedereen wel, maar deze kleur rood is toch net iets anders. En daarom vond ik het een review waard. Kiko nagellak lakt erg fijn. Alleen is deze kleur niet echt dekkend. Hij is op z’n mooist met twee laagjes.

Het is leuk om te zien hoe de zelfde kleur heel anders tot uiting komt op een andere huidskleur. De kleur van Essie is daar een goed voorbeeld van.

Wat vind jij van deze twee kleuren? Of heb je verzoeken voor een kleur? Let me know!

Volg:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. charlanie Willemsen
  30 maart 2015 / 4:58 pm

  De Kiko Milano Nail Lacquer 236 is voor mij de uitblinker van vandaag.
  Het is een mooie felle kleur die inderdaad even wat anders is dan standaard rood.

  Ik zou deze kleur vooral dragen als de lekkere zomertijd aanbreekt.

  Groetjes,

  Charlanie

  • More Than a Mom
   1 april 2015 / 1:26 pm

   Hi Charlanie,

   Bedankt voor je reactie!

   Hij is echt mooi hè? Inderdaad wat je zegt, prachtig als het zonnetje begint te schijnen!
   Ik zou hem zeker gaan halen, hij is maar €2,50. Zie link in mijn blogpost. ( Als je op Kiko Milano Nail Lacquer 236 klikt, dan kom je op de webshop van Kiko ;-))

   Liefs,

   Nova

 2. 2 april 2015 / 6:44 am

  Leuk geschreven ! En een erg gaaf kleurtje !
  Liefs Lin