instagram

45   1045
49   1008
113   5490
744   3962
62   3818

Manicure Monday #1 – Kiko Nail Lacquer 340

Jullie weten inmiddels dat ik graag dingen wil delen wat mij naast het moederschap nog meer bezighoudt. Nagellak is een van die dingen. Ik ben er gek op. Alle kleuren, verschillende merken, het maakt mij niet uit. Ik weet ook dat ik niet de enige ben. Genoeg vrouwen zijn nagellak-liefhebsters. En zij delen het daarom ook graag met de buitenwereld. Omdat er al genoeg vrouwen mij zijn voor gegaan, zag ik zelf niet echt in waarom ik het ook zou moeten doen. Ja, omdat ik het leuk vind. Maar ik moest iets anders doen, iets dat mij onderscheidt van de rest.

Manicure Monday
Daarom heb ik bedacht om elke week (manicure monday) één kleur nagellak te posten, maar dan wel op drie verschillende huidskleuren. Op een donkere, getinte- en blanke huidskleur. Met dit initiatief vang ik twee vliegen in 1 klap.
1. Ik kan mijn liefde voor nagellak met jullie delen en
2. Een grote doelgroep heeft hier wat aan. Zo kun je zien of heb je een richtlijn hoe de kleur bij jou zou staan.

Kiko nail lacquer 340

Kiko Milano Nail Lacquer 340
Het is officieel lente. Om de week goed te beginnen, heb ik voor een lekker kleurtje gekozen. Deze week is het de baby blauwe nagellak van Kiko Milano. Kiko is een Italiaans make-up merk. Goede kwaliteit en spot goedkoop! Een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding dus.
Ik werd eigenlijk meteen al verliefd op de kleur, alleen al bij het zien van de het potje. Ik ben zelf meer van de wat donkere of niet opvallende kleuren, maar deze kon ik eigenlijk niet laten liggen. Ik ben blij toe, want hij is prachtig.

Kiko 340 getintDe nagellak heeft geen brede kwast. Je kunt er dus niet maar 1 of 2 keer mee over je nagels en dat je gehele nagel is gelakt. Ik moet er dan wel eerlijk bij zeggen dat het voor mij geen probleem is, omdat ik de brede kwast eigenlijk nooit naar behoren gebruik.

Kiko 340 donkerHij dekt verrassend goed. Je zou gemakkelijk met 1 laagje de deur uit kunnen gaan. Handig voor mensen die, net als ik, het altijd presteren om op het laatste moment besluiten om nieuwe nagellak op te doen.

Kiko 340 wit

Ik persoonlijk vind dat deze kleur goed past bij een donkere, getinte en blanke huidskleur. Met een leuk zomerjurkje of baby blauwe accessoires, maak jij je outfit met deze nagellak helemaal af. Het enige nadeel van deze lak, is dat hij heel moeilijk weg te halen is. Er blijft een soort van blauw spoor op je nagels..

Hebben? Je haalt hem hier voor maar €2,50 !

PS. Excuus voor de foto’s, de belichting is niet helemaal wat het had moeten zijn. De volgende keer neem ik de foto’s buiten!

Wat vind jij van deze nagellak?

 

 

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. Maggy
  28 maart 2015 / 10:16 pm

  Ik ben een fan van Kiko en ik kan wel zo’n fel zomers kleurtje gebruiken

  • More Than a Mom
   29 maart 2015 / 7:47 pm

   Ja hij is echt prachtig! Nu mag de zon ook meer schijnen vind je ook niet?

 2. Jane
  23 maart 2015 / 7:06 pm

  Dit is echt een hele fijne nagellak! Binnenkort maar even naar de winkel!!

  • More Than a Mom
   23 maart 2015 / 8:12 pm

   Hi Jane,

   Ja dat is het zeker. En voor de prijs hoef je het niet te laten. Je kan hem ook bestellen via de webshop! Zie link in de blogpost.
   Je kunt het merk niet overal vinden. Er is maar één Kiko Milano in Nederland. De winkel is te vinden in het winkelcentrum Stadshart in Amstelveen. Ga je met de auto? Typ dan Stadsplein 101, 1181 ZM Amstelveen in, in je Tom Tom. Succes en wil je me laten weten wat je er van vindt? Ik ben benieuwd!!

 3. Lisette
  23 maart 2015 / 4:16 pm

  Leuk initiatief om de nagellak uit te proberen bij verschillende huidskleuren. Hoe vaak zie je niet dat bijv. foundation gericht is op de blanke huid (met alle respect)?

  • More Than a Mom
   23 maart 2015 / 8:02 pm

   Hi Lisette,

   Bedankt voor je complimentje!
   Ja, precies. Ik loop er zelf ook vaak tegen aan. Ik wil het eerst met nagellak proberen, kijken of er echt zoveel vraag naar is als ik dacht. Mocht het goed aanslaan dan ga ik zeker over op make-up!
   Thanks voor je support ! Doet me goed. 🙂