Mama’s Gezocht!! Ben jij toevallig een mama of ken jij een mama dat graag haar verhaal zou willen delen? Lees dan snel verder!

Voor een nieuw rubriek ben ik opzoek naar allemaal mama verhalen. Persoonlijke verhalen van moeders over hoe het moederschap wordt gecombineerd met alles wat zij er naast doen. Mijn blog heet More Than a Mom en ik vind zelf eigenlijk dat ik mijn naam niet goed genoeg tot uiting laat komen.

Daarom ben ik opzoek naar verhalen van andere moeders over hoe zij het combineren om meer dan een moeder te zijn. Het is de bedoeling dat deze verhalen ‘puur’ worden. Jij wil het graag met de buitenwereld delen en het komt recht uit jouw hart.

Deel met ons wie je bent en hoe jij de balans hebt gevonden tussen het mama zijn en de rest. Als je hard opzoek bent om de balans te vinden, dan horen wij dat natuurlijk ook graag! Hier kennen wij geen schaamte! Op deze manier zullen wij elkaar en anderen inspireren en steunen.

Ben jij zelf mama en wil je hier jouw verhaal doen? Of ken jij iemand die dit wel zou willen. Stuur dan een mail naar: contact@morethanamom.nl

Ik zie jullie inzendingen maar al te graag tegemoet! Ik kan geen genoeg verhalen hebben, dus zeg het voort!

Liefs,

Nova

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *