Het is weer tijd voor een nieuwe webshop wednesday! Deze week is dat Make it 3. Make it 3 is een 100% handmade label dat kleding maakt voor jongens en meisjes. Het leuke aan Make it 3 is dat zij de meest unieke stofjes gebruikt. Benieuwd? Lees snel verder.

Make it 3
Make it 3 is een 100% handmade webshop dat kinderkleding verkoopt van maat 50/56 tot 110/116. Alles wat in de webshop te vinden is, is handgemaakt. Bij Make it 3 kun je verschillende onder -en bovenkleding vinden. Denk aan: harem broekjes, leggings, shorts, rokjes, t-shirts en longsleeves, hoodies en vestjes (jacks).

Make it 3 vestje

The woman behind the shop
Meet Corina Taboada. Een excotische achternaam niet waar? Dat klopt! Corina, eigenaresse van Make it 3, is een 33 jarige Spaanse en moeder van 3 kids. Anna 4,5 en een tweeling Savi & Mika van 1,5 jaar. En toen waren het er ineens 3, vandaar Make it 3. 😉

Zij is Make it 3 gestart nadat zij zich enorm stoorde aan de kleine dingen bij het aanschaffen van kinderkleding. Het was altijd wel iets, of de stof stond haar niet aan, of ze had vaak net even een ander model gewild. Dat schoot dus niet op. Pas toen zij zwanger was van de tweeling, twee jongens, begon zij met het maken van kinderkleding. Bovendien is het ook een stuk goedkoper als je zelf de kleding kunt maken, dus dat kwam heel goed uit met een tweeling op komst. Tijdens de zwangerschap schrok zij van het geringe kledingaanbod voor jongens. Al had zij deze conclusie wel getrokken voordat zij Instagram ontdekte. Anyway, er werd snel een naaimachine aangeschaft en zij ging meteen aan de slag! En je raadt het al, na een aantal maanden ontstond Make it 3 voor vrienden en familie Make it 3 Corinaen op 6 februari ging de webshop live!

“Ik ben verrast en super blij met de reacties op mijn kleding! Ik kan nogal onzeker zijn en dan is feedback heel fijn, de goede dingen maar ook de minder goede. En service staat bij mij heel hoog. Dingen waar ik mij als consument erg aan kan storen probeer ik bij Make it 3 te voorkomen.” Vertelt de webshop eigenaresse.
De onzekerheid die Corina hier omschrijft is iets wat haar siert. Je mag absoluut trots zijn op wat je tot nu toe hebt bereikt, maar een beetje onzekerheid houd je scherp! Als ik, Nova, een eigen webshop zou hebben, dan zouden deze punten ook zeer hoog bij mij in het vaandel staan.

In wat onderscheidt Make it 3 zich van de rest?
Het is tegenwoordig erg lastig om je te onderscheiden. Dat heeft zij al wel gemerkt. Er komen steeds meer webshops bij met handgemaakte kleding. En vele van deze shops verkopen dezelfde kledingstukken en dan ook nog eens in de zelfde stoffen! Dare to be different. En dat durft Corina zeker met Make it 3. Zij probeert voor de hand liggende stoffen te laten liggen en echt op zoek te gaan naar iets wat zij nog niet is tegengekomen.

Ook onderscheidt zij zich in haar specialisatie. Dat zijn hoodies en vestjes. Hoeveel handmade shops ken jij die deze items verkopen? Ik kan er zo snel niet een bedenken.. Make it 3 is er in ieder geval één van én goed in, want I love them! E. draagt hier het witte vestje en ik ben helemaal om. Een heerlijk vestje voor in de zomer. Lekker dun en net even anders met de details in het stofje.

Make it 3 vestje  Make it 3 vestje

Winactie
Ik heb goed nieuws! Ik mag namelijk een vestje weggeven van Make it 3. En dit is een primeurtje, want hij is nieuw in de shop! Wie weet is jouw kind is dus de eerste, na E., die in dit vestje mag rondlopen!

Wat moet je doen?
Make it 3 give away
1. Volg Make it 3 en More Than a Mom op Instagram
En/of Like Make it 3 en More Than a Mom op Facebook
2. Tag 2 vrienden die deze giveaway niet mogen missen.
3. Deel optioneel deze afbeelding voor een extra kans met #NovaxMakeit3

De giveaway loopt tot en met zondag 15 mei. Maandag 16 mei maken wij de winnaar bekend.

Good luck!

Kende jij Make it 3 al? En wat vind jij van deze webshop?

1 Comment on Webshop Wednesday #15 – Make it 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge