Het is woensdag, dus weer tijd voor een webshop wednesday! Vandaag laat ik jullie kennismaken met mijn denkbeeldige webshop: Loved by Nova. Ben jij benieuwd naar hoe mijn webshop eruit zou komen te zien als ik er een had?

De afgelopen weken heb ik jullie kennis laten maken met verschillende webshops. Ik denk dat van elke webshop wel iets terug te vinden zou zijn in mijn webshop.

Loved by Nova

In Loved by Nova komt mijn smaak heel duidelijk naar voren. Alles wat ik voor mijn eigen kind zou nemen, vind jij in mijn shop. Het heet niet voor niets Loved by Nova.
Als ouder kun je bij mij terecht voor kleding en overige items voor de allerkleinste jongens en meisjes tot ongeveer 5 jaar oud.

Loved by Nova Loved by Nova

In mijn webshop vind je absoluut geen handgemaakte items van mijzelf terug. Simpelweg omdat ik het niet kan en ik het geduld er niet voor heb. Ik heb daarom ook net iets meer respect voor de mensen die dat wél kunnen.

Je vindt in Loved by Nova niet alleen kleding, maar ook alles wat ik graag in huis heb of zou willen hebben. Dat kan enorm varieren tot de houten autootjes van Kiko Kuruma tot een mama/papa en zoon/dochter armband. Al wil ik dit soort items wel beperkt houden, dus je vindt er echt alleen mijn musthaves.

Merken

Bij Loved by Nova vind je van verschillende merken slechts maar een paar items. Ik ben zeer selectief. Ik doe ook mijn best om wat van merken te verkopen die hier in Nederland niet, of zeer moeilijk te verkrijgen zijn. You got to be different right?

Bij mij zou je in ieder geval van de volgende merken een aantal, of 1 item(s) vinden:Loved by Nova
Lucky no.7
Believe Mode
By Jero
Mingo
Dudes ‘n Dolls
Beau Hudson
Adam + Yve
Mini Rodini
Birdies & Bearcubs
CarlijnQ
ebzo
ooh noo
Ryder L

Voor mij is het niet moeilijk om te bedenken welke items ik opneem in de shop. Ik zou eerder moeite hebben met de hoeveelheden en maten.

Wat houd mij nog tegen?

Tijd en geld. Dat is het enige wat mij tegen houd. Als ik van beide net iets meer zou hebben, dan was het totaal geen probleem geweest. Ik heb op dit moment nou eenmaal  andere prioriteiten. Wie weet in de toekomst..  Ik zou het super gaaf vinden als ik mensen blij zou kunnen maken met wat ik te bieden heb.

Heb jij er wel eens over nagedacht hoe jouw webshop eruit zou komen te zien als je er een zou hebben?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge