instagram

88   3238
116   2467
46   1670
134   3382
81   2678

Life with More Than a Mom – #3 Lekker weekje wel

Tijd voor een nieuwe Life With More Than a Mom. Ik heb een aantal weken overgeslagen, maar ik maak het weer helemaal goed!

Maandag 25 januari

Vandaag werkte ik bij mijn opa en oma. Het is altijd heerlijk om bij opa en oma te werken, want ik word daar altijd zooo verwend. Oma zit namelijk nooit stil. Ze is altijd in de keuken te vinden. Vandaag bakte ze bara’s. Een Surinaams Hindoestaans bijgerecht waar ik van kan blijven eten.

Mag echt in mijn handjes knijpen met zo’n oma en dat doe ik ook!

Dinsdag 26 januari

Ik had even een mental breakdown. Eten is echt een dingetje bij mij. Ik ben een enorme emo eter en daar wil ik van af. Ik sprak mijn worstelingen uit op Instagram en kreeg daar zoveel reacties op! Zo fijn om te weten dat ik niet de enige ben. Gelukkig ben ik mij hier steeds meer van bewust, dus dat is al een hele stap!

J. genoot nog even van de bara’s van oma die we hadden meegenomen. Ze is echt gek op eten. (Goh, van wie zou ze dat nou hebben..)

Woensdag 27 januari

Vandaag waren we weer thuis. Ik had zoveel pakketjes die ik in ontvangst moest nemen. Pakketjes die ik had besteld voor mijn birthday outfit en de samenwerkingen lopen ook gewoon door!

J. en ik gingen ook even live op Instagram wat weer voor hilarische momenten zorgde zoals deze. Die kleine meid van mij he, wat een tut!

Donderdag 28 januari

Vandaag nam ik een filmpje op van J. wat viraal ging/gaat! J. herkent namelijk al 22 letters van het alfabet en koppelt daar ook en naam of een voorwerp aan. Voor een meisje van 2,5 jaar is dit wel heel knap! Trots trost trost. Je ziet hier het filmpje. Ik ontving de dag ervoor het MemorBee spel van De Bijles Bij. Een beter cadeau kon ze niet krijgen, ze wil er alleen nog maar mee spelen.

Ik zette J. haar ledikantje en commode op marktplaats, omdat ze een nieuw bed heeft gekregen van Van Asten Babystore! Er moet dus hoognodig plek worden gemaakt. Hopelijk kan ik het snel verkopen. #fingerscrossed

Zondag 31 januari

Vrijdag en zaterdag was er nauwelijks tot niet iets spannends gebeurd, dus jullie missen niets. Zondag heb ik foto’s gemaakt voor mijn verjaardag! Ik maak mijzelf nauwelijks tot niet op, maar wilde ondanks de lockdown en de avondklok wel uitpakken en dat deed ik! Heb enorm veel complimentjes gehad over mijn ‘nieuwe’ look. Heb er natuurlijk ook meteen gebruik van gemaakt en de #prettychallenge opgenomen. Thank you all voor de lieve woorden!

Volgende week ben ik weer terug met een nieuwe weekoverzicht!

Volg:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *