instagram

45   990
113   5469
744   3957
62   3815
82   4702

Life with More Than a Mom – #2 Terror week

Het is weer tijd voor een nieuwe Life with More Than a Mom. Deze week was intens. Ik neem je mee.

Maandag 4 januari

De eerste maandag van het jaar. Ik moet werken, ik ben bij moeders vanwege haar schouder en E. heeft alleen een soort van test via Teams om te kijken of het allemaal wel werkt. Morgen beginnen ze met digitaal onderwijs. Hoe het met moeders gaat? Het is gewoon zwaar. Van de een op andere dag uit de running moeten zijn is niets voor haar. Geen probleem ik help haar met alle liefde, maar het zal niet makkelijk worden.
Opa en oma zijn even langs geweest om eten te brengen zodat we een zorg minder hadden.

Dinsdag 5 januari

Werken, E. helpen met digitaal onderwijs volgen, J. bezig houden/aandacht geven en dan ook voor moeders zorgen. Het is intens. Het is echt nog erger dan ik dacht. Ik heb het gevoel alsof ik een robot moet zijn. Ik moet overal voor ‘aan’ staan en dat is gewoonweg onmogelijk.. Ik merk ook aan de kids dat ze ontregeld zijn. We zijn ineens slapen bij moeders, heb wel wat voor ze meegenomen maar ik merk echt dat ze gewoon hun eigen plekje missen.

Ik heb J. zo vaak op de trap moeten zetten, omdat ze zo brutaal was. Op een gegeven moment was ze mij ook zo zat dat toen ik haar weer waarschuwde zij MIJ naar de trap stuurde.. Wat een dag…

Woensdag 6 januari

Here we go again. Ik werken, E. digitaal onderwijs volgen, ik moest mijn moeder helpen om de dag door te komen en dan J. nog.. Nu E. een paar dagen digitaal onderwijs heeft gevolgd zijn er ons een aantal dingen opgevallen. Ik schreef er deze blogpost over en deelde het op mijn Instagram. Het is niet positief en dat probeer ik echt zoveel mogelijk te zijn, maar het moest er gewoon even uit. Vele mensen konden zich hier ook in vinden. Het nieuwe lesgeven is echt andere koek. Voor de kinderen, maar ook voor de ouders.

Peptalk

J. zag dat E. het lastig had met digitaal onderwijs volgen en ging hem spontaan goede moed in praten. Zie hier de reels die ik deelde op Instagram. Mijn hart (en die van vele anderen) smolt echt! Mijn kleine lieve meid ook.

Haartjes doen

Oma en mijn tante kwamen weer langs om te koken, moeders gezelschap houden en om wat in het huishouden te doen. Oma zag dat J. haar haartjes niet waren gedaan en besloot om er wat aan te doen. Super lief! Ik had haar haren ook niet meer aangeraakt sinds zondag. Ik had duidelijk andere prioriteiten..

Donderdag 7 januari

Je zou denken eindelijk wat ‘rust’ (aangezien ik maandag, dinsdag en woensdag werk), maar nee hoor. Ik heb de hele ochtend gewerkt omdat ik een aantal dingen echt af moest maken en wat mij niet was gelukt tijdens mijn werkdagen. Ik moest het ook echt in de ochtend doen, dus ik zat in dezelfde rush als de afgelopen dagen. In de middag was ik dan wel vrij, maar merkte ik alsnog dat ik geen rust in mijn lichaam had. Ik bleef rennen en vliegen..

Vrijdag 8 januari

De dag dat ik het allemaal verloor. Ik wist even niet waar ik het moest zoeken was het gewoon echt zat. Ik zorg graag voor mijn moeder, maar ik trok het allemaal even niet meer. We waren die ochtend om 07:00 uur al de deur uit omdat moeders een afspraak had in het ziekenhuis om te kijken of haar schouder goed aan het genezen was. Kan je je voorstellen dat ik gewoon mijn telefoon thuis was vergeten? Als dat gebeurd dan zegt dat genoeg. Iedereen die mij kent weet dat mijn telefoon nog net niet aan mijn is vastgegroeid..

Ik moest echt even naar huis.. Gewoon even naar huis. Mijn eigen omgeving. Mijn eigen ding. Gelukkig kon het. Ik loste af met mijn broertje en ik ging even bijtanken. De kids werden opgehaald door hun vader, dus nu had ik echt alle rust hiervoor.

Zaterdag 9 januari

Ik heb echt in weken niet zo goed geslapen als vannacht. Gewoon aan een stuk door geslapen en dat doe ik echt bijna niet. Heerlijk weer mijn eigen bed en mijn eigen omgeving. Het voelde echt als een verwennerij! Ik maakte mij klaar en ging weer naar moeders om haar te helpen.

WC rol drama

Op Instagram deelde ik hoe mijn moeder de WC rol ophangt. Ik heb de meest hilarische gesprekken gevoerd met mijn volgers. Nu ben ik wel benieuwd op welke manier jij de WC rol ophangt.

Mijn nicht kwam ook gezellig langs weer met eten en we bleven lekker kletsen. Om half 2 ‘s nachts ging ik weer naar huis (broertje was er weer voor moeders).

Zondag 10 januari

Ik viel pas in 05:00 uur in slaap en werd pas echt om 12:30 uur goed wakker. Oh dit was genieten!! Ik had dit gewoon echt even nodig. Ik bleef ook gewoon echt tot 3 uur nog in bed en toen pas ben ik opgestaan om te douchen en het huishouden te doen. Ik heb ook de hele dag niets gepost op Instagram. Gewoon even niet. Ik heb lekker genoten van mijn luie zondag. In de avond ging ik weer naar moeders om bij haar te blijven slapen.

Hoe mijn komende week eruit komt te zien lees je volgende week! Op naar een positievere week. Zie ik je dan terug?

Volg:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *