instagram

52   1235
50   1011
113   5498
744   3965
62   3822

Life with More Than a Mom – #1 HAPPY NEW YEAR!

Mijn eerste blogpost van het nieuwe jaar is een feit! Ik start het jaar ook met een nieuw rubriek. Life with More Than a Mom. Met dit rubriek blik ik iedere maandag terug naar de afgelopen week.

Life With More Than a Mom

Dagelijks plaats ik stories op mijn Instagram en Facebook. De mensen die ons op mijn socials volgen zien ons dagelijks en kennen ons ook een stuk beter dan de mensen die geen social media hebben maar wel graag mijn blogs lezen! Ik was op zoek naar een manier om mijn bloglezers ook mee te nemen in ons dagelijks leven. Dit doe ik door iedere maandag een soort van plog (photolog). Met een klein verhaaltje erbij zal ik iedere maandag terugblikken op de afgelopen week (maandag-zondag). Life with More Than a Mom. Ik start deze week voor het gemak maar bij 1 januari.

Vrijdag 1 januari

Gelukkig nieuwjaar

De kids en ik hebben oud en nieuw gevierd bij mijn moeder thuis. Eli viel rond 22:00 uur in slaap en J. werd wakker door al het vuurwerk dat af ging om 00:00 uur! (mocht niet, deden ze lekker wel vond ik helemaal leuk. Hou ik wel van dat rebelse haha). Wij hebben gezellig gedanst en gezongen met de meiden van Ladies of Soul en hebben lekkere hapjes gegeten. Rond half 4 was ik er zat van en zijn we naar bed gegaan.

Zuurkool met spek

Ken jij deze?: “Eet het op 1 januari zuurkool met spek, dan heb je het hele jaar geen geldgebrek” Wij doen dit sinds een aantal jaar op rij en zo ook dit jaar! Moeders maakte een lekkere zuurkool met spek ovenschotel en dat nam ik mee naar huis en heb ik daar samen met de kids gegeten. Geen geldgebrek voor ons dit jaar!

Zaterdag 2 januari

Een dag dat we echt letterlijk niets hebben gedaan. Echte qualitytime met mijn kindjes. Heb alleen wasjes gedraaid en verder eigenlijk vrij weinig. We sloten de dag af met een film die nieuw op Disney + staat: Soul. Een prachtige animatiefilm, maar ik vond de boodschap niet voor kinderen. Eerder voor jong volwassenen. Wel een hele mooie boodschap. Ik ga de film zeker nog een keer kijken in het engels zonder kinderen.

Zondag 3 januari

Een dag dat rustig begon, maar enorm hectisch eindigde.. Ik keek rustig een filmpje met de kids (Inside out, ook op Disney +) toen ik werd gebeld door mijn moeder die zei dat ik haar naar de huisartsenpost moest brengen vanwege een schouder die uit de kom was! Toen ik dit hoorde gaf ik E. meteen de opdracht om meteen zijn schoenen aan te doen. Gelukkig schiet ik niet snel in de stress, dus dat scheelt. Wij in een sneltrein vaart richting mijn moeder om haar naar de hap te brengen.

Gebroken schouder

Lang verhaal kort, schouder niet uit de kom, maar wel lelijk gebroken. Gelukkig hoefde het niet te worden geopereerd, maar man man man wat een ellende. Na het ziekenhuisbezoekje zijn we even langs mijn huis gereden zodat ik onze spullen kon pakken. Wij blijven voorlopig even bij mijn moeder zodat ik haar kan helpen de komende dagen. Ze kan namelijk niets..

Duizendpoot?

Ik zal deze eerste volle week van het nieuwe jaar net iets anders beginnen dan ik had verwacht. Naast mijn eigen werk, E. die ik moet begeleiden omdat hij voor het eerst lessen krijgt via teams en J. de nodige aandacht nodig heeft.. Zal ik moeders met alles moeten helpen zodat ze de dag door kan komen. Ik doe het natuurlijk graag, maar het zal niet makkelijk worden..

See you next week!

Volgende week maandag lees hoe ik het allemaal heb overleeft. Lees je dan weer mee?

Volg:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. Malons7628
  5 januari 2021 / 5:15 pm

  Jeetje wat erg voor je ma, heel veel sterkte en geduld!❤❤

 2. 5 januari 2021 / 5:00 pm

  You can do it! Beterschap en sterkte voor je mama ❤️

 3. Tessa
  5 januari 2021 / 12:48 pm

  Ach jee wat een pech voor je moeder!:-(
  Succes met alles!

  Leuk dit trouwens, zo’n wekelijke update 🙂