instagram

52   1235
50   1011
113   5498
744   3965
62   3822

Let’s shop till we drop

De nieuwe collecties vliegen je om de oren. Ze zijn er weer lekker op tijd bij en wij consumenten kunnen weer lekker onze slag slaan! Benieuwd wat ik al heb gekocht van de nieuwe collecties?

SS17

Het is de tijd van de nieuwe collecties. De ene shop na de andere lanceert de SS17 collectie. Via diverse Facebookgroepen word ik ook op de hoogte gehouden van wat er allemaal is, wat men allemaal heeft gekocht of wat men allemaal op hun ‘verlanglijst’ heeft staan.
We zitten pas in begin februari, maar van mij mag de zomer echt al beginnen hoor! Je wordt toch vrolijk van al die zomerse kleding?

Wat ik heb gekocht?

Er druppelt steeds weer wat kledingstukken binnen voor de zomer voor E. Het eerste dat ik kocht was een t-shirt van Cos I Said So in de sale van Axclusif. Die tekst vond ik altijd al tof eigenlijk en in de sale was hij niet meer te weerstaan. Cos i Said soMingo SS17 Green Forest Short en Legging
Mingo Green Forest short Mingo Green Forest Legging

Beau Hudson overall en zwembroek

Beau Hudson Overall  Beau Hudson Stripe Board Shorts

Zara twee lange skinny jogging broekjes en twee paar schoenen.

Zara zwarte legging Zara twee kleuren broek

Zara witte schoenen Zara blauwe schoenen

En dan lig je rustig in bed en krijg je een berichtje dat JBC (Belgische shop) weer toffe shirtjes heeft voor een SUPER leuke prijs. Wat doe je dan? Ja precies. Meteen checken en bestellen!

JBC YEAH    JBC DUH

Voor het Yeah shirtje betaalde ik maar €4,90 je vindt ‘m hier. En voor het ‘duh’ shirtje betaalde ik nog minder.. Namelijk €3,90! En die vind je hier. Met gratis verzenden naar Nederland, zijn deze twee shirtjes dus echt een koopje!

En dan nog…

Believe Mode komt ook met een hele toffe zomercollectie!! Ik zou deze shop zeker heel goed in de gaten houden. By JERO heeft al-tijd leuke shirts en zal ook met de SS17 collectie weer knallen. De sneakpeeks van Lukcy no.7 zijn ook mij niet ontgaan. En ondanks de drukke prints, ben ik toch nog benieuwd naar de second drop van Mini Rodini. En de capsule collectie van ZARA natuurlijk! We hebben weer zwarte sandalen nodig.. Oh ja een aantal items van NEXT Direct. Ik ben daar nog niet helemaal over uit.. Maar die bestelling zal ik binnenkort ook maar moeten gaan plaatsen, want straks is het weg!

De reacties op de collecties.

Naast mijn aankopen wil ik nog iets kwijt. Zijn wij er van bewust dat er ook mensen van vlees en bloed het brein zijn achter de kleding? Het is onmogelijk om alles mooi te vinden, dat is niets nieuws denk ik.. Maar wat kan men naar zijn op het net zeg. Als iets niet is zoals jij had verwacht dan kun je drie dingen doen. Je stuurt het terug en laat het merk weten waarom, of je verkoopt het item, of je gaat op internet een topic openen en even ongegeneerd vertellen wat jij wel allemaal niet vindt van het merk en dat dit niet goed is dat dat niet goed is. Het zal je misschien verbazen, maar er zijn genoeg mensen die voor het laatste kiezen. Wat zij hiermee willen bereiken weet ik tot op de dag van vandaag nog steeds niet.

Ik denk dat wij half geen idee hebben hoeveel tijd en energie er in het ontwerpen van een collectie gaat zitten. Wees ook een beetje dankbaar, want als zij dat niet deden dan liepen onze kids er niet zo fashionable bij! En ja, voor een bepaald bedrag mag je ook wel wat kwaliteit verwachten. Maar hey, als het je niet aan staat dan koop je het toch lekker niet? Simpel toch?

Ik heb geen aandelen in kinderkleding (was het maar zo’n feest), maar ik wilde dit wel even gezegd hebben. Ik kan namelijk zeer slecht tegen onrechtvaardigheid. En natuurlijk mag jij wat vinden, maar probeer het gewoon eerst met de betreffende brand te bespreken. Al dat negatieve gedoe is ook niet leuk en niemand schiet er iets mee op!

Heb jij al wat gekocht van de SS17 collectie? Ik ben benieuwd! 

 

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *