instagram

62   1568
50   1017
113   5510
745   3967
62   3824

Lastig, dat bloggen..

Weer een hele tijd niets gepost.. Ik ben jullie misschien wel wat uitleg schuldig niet waar? Nou, hier komt mijn uitleg.

Na lang nadenken, twijfelen en uiteraard niets posten, ben ik erachter wat ik nou eigenlijk wil met mijn blog. Het is super leuk bloggen, maar een persoonlijke blog is wel echt heel persoonlijk. Klinkt misschien gek, omdat ik enorm actief ben op instagram, maar ik merk dat ik het steeds moeilijker ga vinden op More Than a Mom.nl

Wat kun je hier dan wel verwachten? Leuke shoptips, tips om je als mama te ontspannen naast alle hectiek van het moederschap, vrouw zijn van en misschien ook nog wel een student/werknemer ernaast en leuke weetjes voor jou en je kleine! En helemaal onpersoonlijke posts zijn bijna niet te voorkomen als je een mama lifestyle blog hebt, het wordt alleen wat algemener!

Ik vind het bloggen veel te leuk om het zo te laten liggen. Alles wat ik in het afgelopen half jaar heb opgezet, zal dan zomaar verloren gaan! Dat zou erg zonde zijn en dat wil ik natuurlijk niet.

Weer een blogdip en ik denk dat iedere beginnende/hobby blogger hier mee te maken heeft gehad. Maar we gaan gewoon door!

Welke blogger herkent dit? Dat de persoonlijke blog soms iets te persoonlijk wordt en/of de blogdip.

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *