instagram

71   1702
50   1017
113   5518
745   3968
62   3826

Mijn KVK inschrijving is een feit!

Ja, je leest het goed. Ik sta nu officieel ingeschreven bij de KVK! Na 5 jaar bestaan, heb ik nu dan toch de stap genomen om van mijn blog en Instagram een onderneming te maken.

Wat heeft mij dit doen besluiten?

2019 was voor mij een heel zwaar jaar. Niet alleen financieel, maar ook mentaal was ik niet waar ik wilde zijn. Wie ben ik? Waar wil ik naartoe? Wat is mijn doel in het leven? Ik kon geen antwoord geven op deze vragen. Eind 2019 was de selectiedag die ik had voor een functie bij een penitentiaire inrichting het begin van de zoektocht naar mijzelf. Sindsdien ben ik mij meer gaan verdiepen in mijzelf en wat ik nou eigenlijk met mijn leven wil. Daaruit kwam ook dat ik meer wilde met More Than a Mom.

Dat kan ik toch helemaal niet?

Waarom nu een KVK inschrijving en niet eerder?

Ik zag (zie) een inschrijving bij de KVK als iets groots. Mensen die zich inschrijven hebben iets te bieden. Ze hebben een doel en weten wat ze willen. Een eigen onderneming hebben is voor mij altijd een big thing geweest, maar ik geloofde niet in mijzelf en zag mijzelf daarom niet als een onderneemster. Ik kom zelf ook niet uit een familie van ondernemers, dus dan lijkt het nog een grotere stap om te nemen. “Dat kan ik toch helemaal niet?” dacht ik altijd. Tot dat ik dus bewust opzoek ging naar mijzelf en mijn zelfvertrouwen langzaam maar zeker opbouwde.

Ik geloof in mijzelf

Mij is vaak genoeg verteld dat je alles kan bereiken als je het maar echt wil, maar ik had gewoonweg niet het geloof in mijzelf dat ik het zou kunnen ondanks dat ik het graag wilde. Dat is nu helemaal weg. Ik kan nu echt met volle overtuiging zeggen dat ik zal bereiken wat ik wil bereiken. En om te beginnen met het bereiken van mijn doelen heb ik mij ingeschreven bij de KVK. Want ik wil groeien, ik wil er veel meer uithalen dan wat ik de afgelopen jaren heb gedaan. Ik heb zoveel te bieden en ik vind dit hartstikke leuk om te doen. Ik typ dit met een glimlach. Zo trots ben ik op mijzelf dat ik dit nu gewoon hardop zeg. Ik kom van ver mensen, echt van heel ver.

KVK: Nieuw hoofdstuk

Naast het feit dat ik nu een KVK nummer heb, veranderd er voor jullie verder vrij weinig. Ik zal nog steeds alleen samenwerkingen doen waar ik volledig achter sta en ik zal ook nog steeds altijd eerlijk blijven.
Voor mij veranderd er wel iets meer, maar dat is niet erg. Het is een nieuw hoofdstuk in mijn leven dat ik met heel veel plezier, moed, geloof en motivatie start. Dat ik van mijn blog een onderneming zou maken op het moment dat ik startte had ik echt nooit verwacht. But I did it and I’m proud!

Volg:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. 3 juli 2020 / 7:56 am

  Wauw, je bent een topper en een voorbeeld.

  Ik zeg ook altijd: Doen waar je aan denkt en maak je daar ook hard voor. Nou bij jou zeker gelukt 😃.

  Heel veel succes met je nieuwe onderneming, je kan het.

  Liefs Nicole
  My Little Love Kids

 2. 3 juli 2020 / 5:44 am

  Wow super goed dat je dit gedaan hebt! Ik herken ook de zinnen als dat je niet uit een gezin van ondernemers komt, dat is idd iets wat ik ook heb en mij daarom tegenhoudt om de stap te zetten naar ondernemerschap.

  Super knap van jou! En idd alles wat je wilt kan je waarmaken. Heel veel succes!
  Liefs Iris

 3. Loraine
  2 juli 2020 / 11:28 pm

  Vind je echt heel goed schrijven en vind het heel inspirerend om te lezen hoe je als jonge moeder in het leven staat. Keep up the good work✨✨