SpeelgoedSpeelgoed

Kleding van ons voor jou

Ik loop al een hele tijd met dit idee, maar ik wist gewoon niet zo goed hoe ik het moest vormgeven. Vandaag hak ik de knoop door. Het hoeft ook niet perfect te zijn, het gaat om het idee toch?

Weggeven aan mijn platform

Tot nu toe heb ik altijd de kleding van mijn kinderen verkocht of weggegeven aan mensen die niet ken, maar die het wel heel goed kunnen gebruiken. Ik heb ondertussen een platform opgebouwd en hoe stom is het dat ik nooit eraan heb gedacht om de kleding aan iemand te geven die het nodig heeft en ons ook graag volgt! Niet dat het erg is dat ik het aan mensen gaf die ik niet kende (of die mij niet kende), maar ik sloeg mijn eigen mensen gewoon over..

Wees lief voor elkaar

Zoals ik net al zei liep ik al een hele tijd met het idee, maar wist ik niet zo goed hoe ik dit moest aanpakken. Hoe goed ik iets ook bedoel, het kan al snel verkeerd worden opgevat. Kleding weggeven is iets wat ik sowieso wel doe, maar nu wil ik het dus aan mensen weggeven die ons graag volgen. Juist nu in deze bizarre tijd en in de feestmaand is het iets wat mensen hopelijk erg zullen waarderen. Als dit goed aanslaat, dan zal ik dit vaker op deze manier doen.

Kan ik jou helpen?

Ik heb op dit moment niet veel, maar wel een aantal items klaarliggen die zeker nog een ronde mee kunnen. Meisjeskleding in maat 86 en 92 en voor nu alleen 1 jongenssetje in maat 110/116. Heb jij een zoon of dochter in deze maten of ken jij iemand die dit heel goed kan gebruiken? Stuur dan een email naar: contact@morethanamom.nl Vermeld in het onderwerp welk setje je graag zou willen en vertel in de email even in het kort waarom jij (of degene voor wie jij reageert) het goed kan gebruiken. Ik heb nog geen idee hoe dit zal uitpakken, maar voor alles is een eerste keer! Komt vast goed. Het enige wat ik vraag is de verzendkosten. Het mag uiteraard ook worden opgehaald.

Meisjeskleding

 • Prenatal jurkje groen met roze details maat 92
 • Zeeman jurkje zwart met roze maat 92
 • Terstal jurkje blauw met groen maat 92

Jongenskleding

Sorry ik heb een hekel aan strijken..

Dit setje van Minikid is maat 110/116. Ik heb de achterkant van het shirtje gefotografeerd.

Alle beetjes helpen

Heb jij kleding liggen dat je ook graag aan mensen wil geven die het goed kunnen gebruiken, maar weet je niet waar je het kwijt kan? Stuur mij dan ook even een email en dan kan ik het wellicht ook via deze manier aan mensen aanbieden die het wat moeilijker hebben.

Durf te vragen

Ik kan heel goed begrijpen dat het lastig kan zijn om hulp te vragen, maar ik bied het nu aan dus voel je niet bezwaard. Ik doe het graag! Mail je mij? Dan help ik jou.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. 12 december 2020 / 2:09 pm

  MooišŸ’•šŸ’•šŸ’•lief van je

 2. Ellen
  12 december 2020 / 2:54 pm

  Hoi als alleenstaande ouder weten we maar al te goed dat het soms aan poten is vandaar dat ik reageer en wel belang heb bij het jongens setje..