instagram

99   1375
27   2243
110   2124
126   3861
228   3317

Kayla – Tis the season for some toxic dick

Dit keer nemen we even een kijkje in het hoofd van Kayla.. Wat heeft ze ons te vertellen?

Kende je dit verhaal nog niet? Geen stress. Hier lees je alle hoofdstukken terug: Hoofdstuk 1hoofdstuk 2hoofdstuk 3hoofdstuk 4hoofdstuk 5,  hoofdstuk 6hoofdstuk 7hoofdstuk 8hoofdstuk 9hoofdstuk 10hoofdstuk 11hoofdstuk 12 en hoofdstuk 13 Have fun!

Jullie kennen mij inmiddels als de backstabbing best friend. I know and I don’t care, alleen vind ik wel dat jullie het hele verhaal moeten kennen.

Ik heb Jayson eerst leren kennen en Janey wist vanaf het begin af aan wat ik voor hem voelde. Gio en ik waren collega’s vroeger. Janey heeft jullie al verteld dat Gio haar neef is en dat ze Jayson via hem heeft leren kennen, nou ik dus ook. Jayson is na zijn break-up met Samora naar Rotterdam verhuisd. Hij had een nieuwe start nodig en daarbij had Samora die hoofdhuurder van het huis was, waarin ze woonden, de woning opgezegd toen ze naar het buitenland vertrok. Jayson stond dus op straat, maar kon bij Gio terecht en zo heb ik hem ontmoet.

Gio en ik rommelde destijds wat met elkaar. Het was niks serieus, gewoon seks. In plaats van FWB’s waren wij CWB’s, Colleague’s with benefits lol! Mijn eerste kennismaking met Jayson was dus bij Gio thuis. Het was super awkward…Jayson wist niet dat Gio bezoek had en terwijl we bezig waren, stormt deze gast dus gewoon de slaapkamer binnen. Gelukkig lagen we in de missionarishouding, dus kon ik snel de deken over me heen trekken. Jayson schaamde zich kapot en bood duizend maal zijn excuses aan. Zijn stemgeluid intrigeerde me, dus besloot ik te kijken wie het was. Op dat moment maakten we oogcontact en was er gewoon een instant spark! Zo raar. Jayson geeft aan dat hij zich het oogcontact niet kan herinneren en totaal geen idee had dat ik het was die met Gio in bed lag, maar dat zegt hij alleen maar om niet toe te hoeven geven dat hij niet alleen Janey, maar ook één van zijn beste matties heeft bedrogen met mij.

Janey was de eerste die ik over het voorval vertelde. Ze grapte nog dat ik haar neef’s hart zou breken als ik iets met zijn nieuwe huisgenoot zou beginnen. Zij kende Jayson toen nog niet. Nog géén twee maanden later kreeg ik ineens een app van haar midden in de nacht, dat Jayson net vertrokken was en hoe lekker zijn dick wel niet was. Vanaf dat moment was ik klaar met haar. Dit was typisch Janey. Op het moment dat ze wist dat ik iemand leuk vond, moest ze die persoon hebben. Toen we in de brugklas zaten was het Mark, tijdens onze studie op het HBO was het Brian en nu Jayson. Ik besloot dat het tijd was om een keer terug te vechten en zo is alles begonnen.

Nu lijkt het erop dat ze weer heeft gewonnen, want Jayson is bij haar ingetrokken en heeft mij op alle manieren geblokkeerd. Voor even leek het erop dat ik hem eindelijk voor mezelf had. Samora had hem eruit geschopt en Janey was klaar met hem. Mijn geluk duurde helaas niet lang, want mijn so called BFF moest roet in het eten gooien, zoals Jayson altijd zo mooi zegt. Toch is er een lichtpuntje. In de paar weken dat Jayson bij mij was, hebben we het inderdaad veilig gedaan, maar wat hij niet heeft verteld, is dat het condoom drie keer in me is blijven zitten. Ik was een paar dagen overtijd, dus heb vorige week een test gedaan and guess what!? I’m having HIS baby! Na mijn abortus had ik niet verwacht dat het ooit nog zou gebeuren, but the universe works in mysterious ways.

Ondanks mijn blijdschap doet het me wel ontzettend veel pijn dat Jayson niks meer met me te maken wilt hebben. Hij heeft een nieuw nummer en ik heb geen idee hoe ik hem kan bereiken. De enige manier is om langs te gaan bij Janey en ik was dat eerlijk gezegd ook van plan, totdat ik net mijn kantoorgebouw uitloop en Janey voor Pathé zie staan. Zij en Jayson weten dat ik letterlijk tegenover deze Pathé werk en toch moesten ze perse hier naar de film gaan, terwijl er genoeg locaties zijn!? Ik zag het als een bewuste actie, dus krijgen ze de reactie waarnaar ze op zoek zijn. Janey stond alleen, maar Jayson zou vast ergens in de buurt zijn, want ze stond duidelijk te wachten. Nu kan ik gelijk het blijde nieuws met hen delen.

Terwijl ik haar richting op liep, voelde ik al mijn opgekropte woede van de afgelopen jaren omhoog komen. Ik haat Janey vanuit het diepste van mijn hart en met die gedachte, haalde ik vol uit! Mijn platte hand belandde keihard in haar gezicht. Ze keek me geschrokken aan en de verwarde blik in haar ogen, voelde heerlijk! Met een voldaan gevoel, vroeg ik haar wie ze beton zou laten vreten en tegelijkertijd zag ik dat haar verwarring plaats maakte voor ijzigheid. Ze vloog op me af en trapte me keihard in mijn buik. Ik viel op mijn knieën van de pijn.

Terwijl Janey woest op me begon in te slaan, realiseerde ik me dat ik mijn kindje in gevaar had gebracht met mijn impulsieve actie. Ik raakte volledig in paniek en begon hysterisch te schreeuwen dat ik zwanger was. Op datzelfde moment wordt Janey weggetrokken door een zwarte man die haar stevig beetpakt. Waar is Jayson? Janey kijkt me geschrokken aan. Omstanders helpen me omhoog en willen weten hoe het gaat. Het enige waar ik me druk om maak, is mijn baby. Als alles maar goed is met mijn baby.

Kayla

Dit verhaal is geschreven door Rasheida Adrianus. Rasheida is een schrijfster, regisseur en producer. Volgende week lees je het 15e hoofdstuk van Tis the season for some toxic dick. Het hoofdstuk heet: The Chaos. Zien wij je dan weer terug?

Volg:
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *