instagram

64   1605
50   1017
113   5510
745   3967
62   3824

Happy new home!

Het is al weer een hele lange tijd dat ik wat van mij laat horen. But hey, I’m still alive! En ik heb ook nog eens goed nieuws: Wij gaan verhuizen!
Wie, wat, waar en wanneer lees je snel verder!

Eigen huis

Wat voelt het goed dat ook ik dan eindelijk kan zegen dat ik een eigen huis heb! Na een super tip op Facebook, is het allemaal ineens zo snel gegaan (binnen 1,5 maand). Mijn droom is gewoon werkelijkheid geworden. Een zeer ruime eengezinswoning die ik lekker helemaal naar mijn eigen smaak kan inrichten.

Dorp

Wij gaan van een grote plaats in Utrecht (60.000+ inwoners), naar een piepklein dorpje in Zuid-Holland tegen de grens van de Utrechtse provincie aan (1.600+ inwoners). De mensen die mij kennen weten dat ik graag met E. naar een dorp wilde verhuizen. Heerlijk de rust en heerlijk al die koeien om ons heen! En dat alsnog precies in het midden van Utrecht en Rotterdam (vanuit mijn dorpje is het naar beide steden 20 minuten rijden) Hoe fijn is het dan dat ik het huis uit ga en meteen op mijn plek ben?

Wij zijn al heerlijk de toerist wezen uithangen in ons nieuwe dorp en met succes. E. kan ik met een gerust hart buiten laten spelen met de vele kindjes in het dorp. Het is een zeer kindvriendelijke buurt en iedereen kent elkaar.

Uiteraard zal ik echt even moeten wennen. In de plaats waar wij vandaan komen had ik keus tussen 11 supermarkten. Hier moet ik het doen met een buurtsuper of een Plus supermarkt in het dorpje er naast.

Wij gaan verhuizen

En nu?

KLUSSEN! Er moet van alles worden gedaan. Schoonmaken, schuren, eventuele gaten vullen, verven, vloer leggen, contracten afsluiten, meubels bestellen en ga zo maar door. Gelukkig heb ik al duizend keer in mijn hoofd mijn toekomstige woning ingericht, dus ik ga er van uit dat het wel goed komt.  Mijn bank moet ik asap bestellen, aangezien daar een levertijd op zit van 10 tot 12 weken.. Dat wordt dus een aantal weken tv kijken op krukjes…

Spannend

Ondanks dat ik dus nu eindelijk heb wat ik wil, vind ik het niet minder spannend. Ik ga wel gewoon echt het huis uit. Niet bij mama meer in huis. Alles moet ik nu alleen doen. Er schiet al gauw door mijn hoofd: “Kan ik dat wel?” Daar kan niemand antwoord op geven, de tijd zal het zeggen. Wat ik wel weet is dat wij allemaal eens het nest verlaten. De een iets sneller dan de ander, maar we doen het allemaal. Ik zal jullie meenemen in dit grote avontuur. Onze enorme grote stap!

Liefs,

Nova

Volg:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *