instagram

60   1528
50   1016
113   5509
745   3967
62   3824

En mama dan?

Je zal het vast als moeder wel herkennen. Je kinderen eerst en dan jij. Ik heb het heel erg met shoppen. Eerst E. en ik eigenlijk helemaal niet! Een goeie vriendin van mij moest mij even tot orde roepen. “Nu ben je wel klaar voor E., tijd om voor jezelf iets leuks te vinden!”

Ik kan er niets aan doen, maar ik kijk elke dag (ja, je leest het goed) wel naar kleding voor E. Ik ga er ook niet meer omheen draaien. Vorige week plaatste ik een post dat ik maar bleef kopen. En dat ging voornamelijk over dat ik maar blijf kopen voor E. Ik zie namelijk altijd wel iets dat ik voor hem zou willen hebben.

Op dit moment is zijn kledingkast zó vol, dat ik alles even moet gaan herindelen omdat het zo gewoon niet werkt. Ik weet nu al dat als ik ga herindelen, ik items ga ‘missen’.
“Oh, zie je wel! Hij heeft geen zwarte longsleve in de kast. Gelukkig heeft CarlijnQ dat nu wel in de nieuwe collectie. Hmm, best verleidelijk.. Een zwarte longsleve is namelijk wel erg stoer.”

Maar heeft hij het ook nodig? Uhm.. Nee. Hij heeft 2 zwarte T-shirts in de kast hangen en mocht het te koud zijn voor alleen een T-shirt, dan heeft hij altijd nog genoeg vestjes waarmee hij het kan combineren.

Maar goed, ik werd dus verboden om nog wat te kopen voor E. Sterker nog, ik mocht niet eens kijken!  Ik had ‘de strenge aanpak’ wel even nodig. En mama dan!? Hallo, volgens mij ben ik er zelf ook nog! 

Ik merk zelf dat ik wel wat meer aandacht aan mag besteden aan mezelf.
Stap 1: Kledingkast opruimen. Weggeven wat ik niet meer draag, zodat ik een goed overzicht heb.
Stap 2: Niet meer in mijn oude patroon vallen en als ik naar kleding opzoek ga ook daadwerkelijk voor mezelf ga kijken!
Stap 3: Deze moet eigenlijk voor stap 1, want dit is noodzakelijk. Ik heb half september een bruiloft, en ik heb nog steeds geen jurk om aan te doen!! Stap 3 is dus: Find a dress!!

Dit schoot mij ineens te binnen op het moment van schrijven. Oops, what to wear!? Iemand misschien leuke (web)shop-tips waar ik pastelkleurige jurken kan vinden? 

Wie kan zich hierin vinden?

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 28 augustus 2015 / 12:21 pm

    Wat een fijne vriendin heb jij! Ze heeft de moed om je tot de orde te roepen op het goede moment. Superfijn.

  2. 25 augustus 2015 / 7:18 pm

    Heel herkenbaar! Ik denk dat wij moeders ons hieraan allemaal wel schuldig aan maken, ikke in ieder geval zeker. Iedere keer dat ik in de winkel ben moet ik mezelf verbieden geen kleding voor de kids te kopen. Dit alles terwijl ik echt eeuwen (zo lijkt het) niets voor mezelf gekocht heb. Mijn excuses? Ik heb nog genoeg in de kast hangen en groeien doe ik toch niet meer. De kids groeien nog wel en hebben daardoor nieuwe kleding hard nodig…