instagram

79   1887
51   1021
113   5525
746   3974
62   3827

En maar blijven kopen

Ik denk dat iedere vrouw hier wel last van heeft. Maar blijven kopen, en kopen en kopen.. De een heeft het wel wat erger dan de ander, maar ik geloof niet dat een vrouw met kinderen (een mama dus) zich hier niet in kan vinden.

Ik ben zo iemand dat precies weet wat ik wil. Het moet allemaal kloppen. Ik koop daarom ook echt alleen als ik al weet hoe ik het ga combineren. Je hoort vaak dat het voor jongens lastiger is om ze leuk te kleden. Ik kan hier niet over meepraten omdat ik niet beter weet. Tuurlijk zie ik regelmatig leuke haarbandjes, tu-tuutjes of super schattige ballerina’s. Maar ik richt me daar niet op. Simpelweg omdat E. een jongen is en geen meisje.

Ik ben vaak aan het surfen op internet voor de leukste kledingstukken voor E. Ik koop eigenlijk van alles, als het maar leuk is. Iemand zei laatst: “Volgens mij krijgt hij het niet aan als er geen merkje is hè?” Ik vond dit een beetje een oppervlakkige opmerking. Alsof je kindje er alleen maar leuk uit kan zien met merkkleding! Natuurlijk draag ik niet alleen maar merkkleding voor E. Hij heeft meer niet dan wel. H&M en Zara zijn ook hier favoriet!  Wat ik wel doe is goed onderscheid maken in kleding die hij aandoet als wij opstap gaan en kleding die hij naar het KDV aandoet of als we een chilldagje hebben. Maar dat is niet iets heel aparts denk ik?

Ik ben onlangs begonnen met het maken van flatlays. Door het zoeken naar de juiste kledingstukken voor de flatlay, ben ik nog meer aan het surfen op internet. Door het surfen kom ik zoveel tegen. Nieuwe webshops en nieuwe collecties. Het is nu de tijd van de nieuwe collecties. Langzaam komen de wintercollecties van webshops online! Super leuk. Ik zit/zat daar echt op te wachten. Ondanks dat ik nu geloof ik wel genoeg heb voor de winter voor E. blijf ik wel kijken(kopen)..
Zo komen we eigenlijk weer terug bij de titel van deze post: En maar blijven kopen..

Wie herkent zich hier in?

 

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. 22 augustus 2015 / 7:53 am

  Ik maak ook onderscheid in wat ze op kdv/schooldagen dragen en wat ze thuis of in het weekend dragen. Het heeft echt geen zin om je kind als hipste van de klas daar naar toe te sturen als ze gaan verven, in de modder kruipen etc. Echt doodzonde van die leuke kleding. Mijn koopverslaving had ik redelijk onder controle. Met de nadruk op had…nu met die kleine is het ALLEMAAL zo leuk 🙂

  • Nova
   22 augustus 2015 / 8:28 am

   Inderdaad! Zo zonde om dan de leukste kleding vuil/kapot te maken.
   Ja en het wordt allemaal ook steeds leuker en leuker! Ik heb echt nee leren zeggen, haha.