Het was maandagavond, net na etenstijd toen ik twee vriendinnen appte om mijn idee idee om een Facebookgroep te starten voor te leggen. Ik had er echt niet eerder over nagedacht, ik dacht dit lijkt mij leuk en ik vraag even aan twee vriendinnen of zij dit ook leuk zouden vinden. Zij reageerde enthousiast en wij begonnen meteen met brainstormen over een naam. Lekker impulsief.

Kids Outfit Of The Day and Q&A

Het is ‘Kids Outfit Of The Day and Q&A‘ geworden. Voor ik het door had, had ik al een groep aangemaakt. Ik wist precies wat ik wilde en dat is een besloten Facebookgroep waar alle mama’s en papa’s die verslaafd zijn aan kinderkleding bij elkaar kunnen komen. Geen verkoopgroep, maar een groep waar je dagelijks de outfit van jouw kind kunt showen. Daarnaast is het ook mogelijk om gewoon vragen te stellen over kinderkleding. Kom je ergens niet uit, ben je opzoek naar een item of iets dergelijks dan kun je ook hier terecht met je vraag. Het maakt overigens niet uit welke stijl je hebt voor je kleine, iedereen is welkom. Door de outfits die er voorbij komen, kun je inspiratie op doen en daar doe ik het voor!

Regels (met betrekking tot kinderkleding):
– Iedereen met liefde voor kinderkleding is welkom.
– Je mag dagelijks de ootd van je kind plaatsen. (Daar gaat het in deze groep voornamelijk om!!) Zet er ook even bij waar welk kledingstuk van is.
– Shoptips plaatsen mag dagelijks.
– Heb je een webshop? Reclame maken mag op woensdag en zaterdag om het overzichtelijk te houden.
– Geen verkoop advertenties!! Daar zijn andere groepen voor.
– Geen AliExpress! Daar zijn andere groepen voor.
– En onthoud; smaken verschillen! Mening geven mag als daar om wordt gevraagd, maar houd het wel netjes a.u.b.

En nu?

Nu zijn we een anderhalve dag verder nadat ik heb besloten om de groep op te richten. En mag ik zeggen dat het succes is met al bijna 420 leden? Ik wist even niet wat mij overkwam. Ik krijg alleen maar positieve reacties en wat een gezelligheid al in de groep. Ik had nooit verwacht dat het zo goed zou aanslaan. Blijkbaar was hier gewoon behoefte aan, anders was het nooit zo snel een succes geworden!

Natuurlijk zijn er wel meer besloten Facebookgroepen waarbij je inspiratie kunt opdoen op het gebied van kinderkleding, maar dat is bijna altijd wel in combinatie met een verkoopgroep. Nu houden we het lekker overzichtelijk door alleen te showen en als je wil verkopen dan verwijs ik je met alle liefde door naar een passende groep.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Je vindt ‘m hier. Neem snel een kijkje en praat gezellig mee.

Ik wil namens deze weg ook echt iedereen bedanken. Doordat jullie zo enthousiast zijn en leuk meedoen in de groep is het zo gezellig! Lijkt net alsof ik een grammy heb gewonnen, haha. Ik weet ook wel dat het allemaal niet zoveel voorstelt, maar het had ook een dikke flop kunnen worden. Dus een beetje trots op mijzelf, maar dat komt allemaal door de leuke leden!

Vergeet je niet om de andere kinderkleding verslaafde mama’s en papa’s toe te voegen? Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

 

Liefs,

Nova

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge