Het is woensdag. Yes, weer een nieuwe webshop wednesday! Dit keer vertel ik jullie wat over ebzo en over the woman behind the shop. Ebzo is een handgemaakte kinderkleding voor jongens en meisjes van maat 62 tot en met 116. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Meet Kimebzo Kim en Seb
De 28 jarige Kim Swemmer is het brein achter de webshop. In het dagelijks leven is zij Grafisch Vormgever en heeft zij samen met haar vriend een internet en reclamebureau genaamd =ontworpen. Sinds september 2013 zijn zij trotse ouders van zoon Seb.

Seb is ook de reden waardoor ebzo is ontstaan. Kim was altijd opzoek naar de leukste kleding voor haar zoon, zij vond het gewoon hartstikke tof als hij er hip uitzag (klinkt bekend!). Ze hield totaal niet van die tuttige kleding die je vaak voor jongetjes ziet: een beertje hier, een vlindertje daar..

 

Het begin
Gelukkig kon haar moeder goed naaien en maakte zij af en toe een shirt voor Seb. Zij had eerst ook haar eigen webshop met mannen shirts, maar helaas vond zij het ‘gedoe’ achter een webshop niet zo leuk.

Dan doe ik het toch!?

Zei Kim enthousiast. Na een nacht erover te hebben geslapen, besloot zij dat ook gewoon te doen. Uiteraard wel met kinderkleding. Haar moeder heeft haar leren helpen en gelukkig heeft zij nu nog heel veel steun aan haar moeder.

ebzo?
De naam komt van “SEB enZOvoort”. Het is dus bedacht voor Seb en andere kinderen. Daarom wordt ebzo ook zonder hoofdletter geschreven.

Wat maakt ebzo anders, dan andere (web)shops?
ebzo is een 100% handgemaakte webshop. Alle stoffen die worden gebruikt, worden zeer zorgvuldig uitgezocht. De uitgezochte stoffen wassen zij zelf eerst, om de kwaliteit van de desbetreffende stof kunnen testen. Daarna wordt de stof geknipt in de juiste maat en bedrukt met hun eigen ontworpen illustraties en woorden. Als laatst wordt alles aan elkaar genaaid en pakken ze het item mooi in voor de nieuwe kleine eigenaar.
ebzo doerak
En het resultaat ziet er zo uit. Het is dat ik weet dat dit een 100% handgemaakte webshop is, anders was het niet eens bij mij opgekomen om te bedenken dat dit handgemaakt zou kunnen zijn! Wat een respect voor de naaikunsten van Kim en haar moeder.

Naast T-shirts, maken en verkopen zij ook: sweaters, broeken, jumpsuites & jurkjes, sjaals en beanies.

Uniek, handgemaakt, eigen ontwerpen én betaalbaar. Dát is kinderkleding van ebzo. Voor je allerliefste kleintjes van maat 62 t/m 116.

ebzo in de toekomst
Ik stelde Kim de vraag wat zij nog graag wilde bereiken met ebzo. Zij vertelde mij dat zij geen doel heeft van een aantal bestellingen of te behalen omzet. Zij vindt het al super tof als zij haar klanten terug ziet op social media (#mijnebzo) in HAAR kleding. Alle lieve en leuke reacties die zij er ook op krijgt, dat is waar zij het voor doet. Dat wil zij daarom ook volhouden, dat haar klanten blij en enthousiast zijn met zijn/haar ebzo item.

ebzo is nu al onwijs aan het groeien. Op dit moment hebben zij ebzo in 3 conceptstores liggen. KEET in Rotterdam. Heb ik Via in Gouda en Voor de Kast in Delft. Verder staan zij ook regelmatig op markten als de Swan Market en Sein Festijn.

 

ebzo elijah

Korting!
Heb je nou iets gezien dat jij maar al te graag voor jouw kleine (doerak) wil hebben? Dan kan ik je nu blij maken met een kortingscode!

Als jij de kortingscode: morethanamom gebruikt, dan krijg je tot en met zondag 12 juni 15% korting op je totale aankoop bedrag. (Kortingscode is niet geldig op sale artikelen.)

Kende jij ebzo al? En wat vind jij van deze webshop? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge