instagram

14   787
85   2008
51   1037
114   5559
748   3994

Double Dots

Double Dots zijn de oorbellentrend van 2015. Wiet, van GTST, droeg ze in een aflevering van de soap. En zelfs internationale sterren als Rihanna en Emma Watson zijn er ook al mee gespot.  Als je er nog nooit van hebt gehoord, dan wil ik je er graag kennis mee laten maken.

img_1761

De Double Dots bestaan uit twee knopjes.  Een groot èn een klein knopje. De kleinste komt voor, en de grote achter. Ze zijn in verschillende (zomerse) kleuren verkrijgbaar. Ook heb je een matte, een glans. kristal en een bolletjes variant van de oorbellen. Omdat de kleine en het grote knopje van elkaar te scheiden zijn, kun je ook mix and matchen! Zo creëer jij je unieke Double Dots!

               Double Dots losDoublesotsmix

Karma Double DotsDOubledots
Karma is het merk dat de Double Dots heeft geintroduceerd. Karma is een Nederlands merk dat ook armbanden en kettingen in de collectie heeft. De Double Dots van Karma staan voor: chique, stijlvol en vrouwelijk. En ze zijn gemaakt van hoogwaardige kristallen en natuurstenen. Zij vinden het belangrijk dat hun sieraden betaalbaar is. Je hebt een set Double Dots van Karma vanaf €17,50.
Er zijn ook al een hele boel replica’s in de omloop. En die zijn al te verkrijgen vanaf € 1,00!

Double Dots Mat WitMijn Double Dots
Ook ik heb een setje aangeschaft. Niet de originele overigens. Ik was wel benieuwd naar dè oorbellen van dit moment en besloot om langs de markt te gaan om een paar te scoren. Ik heb gekozen voor de mat witte Doubel Dots, omdat ik die het mooiste vond. Dat matte sprak me meteen aan, en dat witte vond ik wel chique staan.
Ik heb bewust gekozen voor de replica’s, omdat ik geen oorbellen gek ben. ( Terwijl ik wel twee gaatjes in mijn oren heb..) Ik heb bijna nooit oorbellen in. Alleen als ik ergens naar toe ga, of er ‘per ongeluk’ aan denk. Ik ben wel heel erg happy met deze oorbellen, dus ik zal ze vast en zeker vaak dragen!

De Double Dots van Karma zijn bij verschillende juweliers te verkrijgen. Voor de replica’s kun je terecht op een markt, of bij een diy (do it yourself) webshop. Hoe dan ook de Double Dots mogen in geen sieradenkast ontbreken!

 

Wat vind jij van de Double Dots? En welke kleur vind jij het mooist?

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Jenny
  1 april 2015 / 2:38 pm

  Hi

  Waar kan ik ze kopen? Ik vind die met de steentjes echt te cool..
  Leuke postttt!

  • More Than a Mom
   1 april 2015 / 2:45 pm

   Hi Jenny,

   Bedankt voor je reactie!
   Ze zijn ook echt heel gaaf!

   Als je de originele van Karma wil hebben, dan kan je terecht bij een juwelier. Ook via de webshop. Als je Double Dots Karma intypt op google, dan kom je bij diverse juweliers terecht.

   Een replica is te vinden op de markt of op een do it yourself webshop.

   Succes!

   Liefs,

   Nova