instagram

55   1273
50   1011
113   5499
744   3965
62   3822

Dirkje en DJ DUTCHJEANS

Jullie zijn van mij gewend dat ik E. graag zwart/wit/grijs kleed. De laatste tijd zien jullie hem steeds met meer ‘kleur’. En zo ook in deze blogpost! Wij ontvingen een setje van Dirkje en DJ DUTCHJEANS, benieuwd? 

Comfi outfit

Van Dirkje ontving ik een super comfortabel setje. Dirkje is een kinderkledingmerk dat verdeeld is over 3 collecties:

  • een zacht en lieflijke collectie met babykleding setjes beschikbaar van maatje 50 t/m 86. Het bevat grote variatie in lieflijke baby pakjes ‘new born’ tot maatje 86.
  • Het tweede deel van de collectie is onze Comfort lijn. In deze collectie zijn gebreiden en geweven stoffen gecombineerd in schattige en stoere kleding voor maatje 56 t/m 104.
  • De laatste collectie is ontworpen in maatje 62 t/m 116 en bevat stoere kleding zoals shirts, jeans, jasjes, breimode, jurkjes en rokjes. Absolute must-haves in modieuze stijlen, kleuren en wassingen.

Dit is een setje uit het de comfort lijn van Dirkje. Naast dat het er ook nog eens stoer uit ziet, zit het ook super lekker. Het is grijs gemeleerd met blauwe strepen. Het broekje is alleen grijs gemeleerd. Het fijne aan dit setje is dat ze er ook super fijn in kunnen spelen. .

Dirkje

Dirkje

Dirkje Dirkje

Bij deze comfi outfit, hoort ook een comfi jas. Deze blauwe tussenjas past perfect bij iedere outfit. Hier showt mijn almost threenager deze jas. Niet helemaal zoals gepland, maar daar zijn ze peuters voor toch?

DJ Dutch Jeans

Naast dit setje heb ik ook een ander setje mogen ontvangen. Een setje van DJ DUTCHJEANS. DJ DUTCHJEANS een kinderkledingmerk voor de grotere kinderen. Net zoals Dirkje is ook DJ DUTCHJEANS voor jongens en meisjes. Hun collectie gaat van 92 tot en met 164 en heeft een stoere uitsraling.

Hier draagt E. de brown jeans en light grey sweater.

DJ DUTCHJEANS      DJ DUTCHJEANS

Ik ben zelf verliefd op dit setje! Het is super stoer vooral en is de kleur van de jeans niet geweldig? Mensen die mij kennen weten dat ik dit niet gauw zal doen, maar daar komt nu dus echt verandering in. Ik vind het hem ook echt heel erg leuk staan.

Kenden jullie deze twee merken al en wat vinden jullie van de setjes? 

 

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *