Zoals jullie weten ben ik een enorm grote kidsfashion-fan. E. zijn kledingkast puilt letterlijk en figuurlijk uit, maar toch ben ik altijd ‘opzoek’ naar nieuwe items/merken. Er komt binnenkort weer een nieuwe webshop online. Deze webshop is van een super lieve mama die ik via instagram heb leren kennen. Ben jij benieuwd? 

Dimples ‘Nd Cheeks

Dimples ‘Nd Cheeks is een online webshop dat zich richt op de allerjongste fashionliefhebbers tussen de 0 en 6 jaar. Zij vinden het belangrijk dat de meeste kleding die gedragen wordt mileuvriendelijk is. Juist voor de kinderen is het belangrijk dat ze in een milieuvriendelijke wereld opgroeien, en terecht! Het beste voor je kind staat bij Dimples ‘Nd Cheeks op nummer een. GOTS gecertificeerde kleding zijn niet aangetast door chemicaliën waardoor ze goed zijn voor het milieu en automatisch ook goed voor ons. De meeste items die wij hier bieden zijn GOTS gecertificeerd. Alle andere items bestaan vrijwel allemaal uit natuurlijke stoffen (zoals katoen) wat dus ook niet schadelijk zijn.

Waarom Dimples ‘Nd Cheeks?

Het motto is ‘Be cool. Be different. Be you‘.  Zij vinden het erg belangrijk dat een kind opgroeit zoals die zelf wilt. Wees jezelf, dan ben je al anders genoeg. De kleding die Dimples ‘Nd Cheeks biedt zijn uniek, net als ieder kind. Ook bieden zij zoveel mogelijk unisex kleding aan. Hierdoor is het veel makkelijker om keuzes te maken en wellicht de kleding te herbruiken voor een nieuwe spruit in het gezin of in de familie. De kleding van de toffe gekozen merken zijn urban, cool, tijdloos en minimalistich en dat is ook precies wat Dimples ‘Nd Cheeks uit willen stralen.

De merken voor de coole kids zijn bewust gekozen. Ieder merk heeft haar eigen unieke stijl, maar toch zijn alle merken goed met elkaar te combineren. Zo is een complete outfit snel en makkelijk gekozen! Ook zijn de meeste merken niet te verkrijgen in Nederland. Heel slim, want als webshop is het van groot belang om je te onderscheiden. Waarom zou een consument iets bij JOU willen kopen als het ook bij een ander te koop is? Zij willen exclusiviteit bieden ook door de merken te kiezen die ook daadwerkelijk bij elkaar passen zodat jij als ouder, oom of tante, oma of opa, broer of zus of wie dan ook in een keer kunt slagen.

Merken

Dimples ‘Nd Cheeks heeft nu al top merken verzameld die zij zullen opnemen in de collectie:

Jax & Hedley
Kidult & Co
Mio*Co
Cos I Said So
Nothing But Amor Apparel
Dudes n Dolls
Dit zijn de merken voor nu, er kunnen er waarschijnlijk meer bijkomen. Zij kijken voortdurend naar welke merken erbij kunnen passen.

Vanaf wanneer online?

Dimples ‘Nd Cheeks zal beginnen met de spring/summer collecties van 2017. Dat zal betekenen dat de website begin 2017 live zal gaan. Wanneer precies? Houd de social media goed in de gaten. Er zal namelijk een spetterende opening plaatsvinden.

Volg Dimples ‘Nd Cheeks op Instagram én Facebook om op de hoogte te worden gehouden en begin maar vast met sparen. I know you going to love it!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge