instagram

72   1718
50   1017
113   5518
745   3969
62   3826

Dimples ‘nd Cheeks is live!

Kunnen jullie mijn aankondiging over Dimples ‘nd Cheeks nog herinneren? Well gues what? De webshop is LIVE! Na maanden lange voorbereidingen,twee winacties verder kunnen wij dan eindelijk onze slag slaan bij deze nieuwe webshop!

It’s live!

Yeah finally. De webshop Dimples ‘nd Cheeks van mijn lieve Instagram vriendinnetje is dan eindelijk live! Oh en ik ben zo enthousiast!! Er zijn natuurlijk al vele webshops, maar iedere shop is dan net weer anders. Zo ook Dimples ‘nd Cheeks. De combinatie van merken die zij heeft gemaakt vind ik echt te gek.

De merken die vanaf nu verkrijgbaar zijn:
Van Pauline
Cos I Said So
Ammehoela
Mio and co

De merken die de aankomende weken zullen volgen zijn:
Kidult and co
Nothing but amor
Jax and Hedley

And many more!

Dimples ‘nd Cheeks heeft dit heel slim aangepakt. Nederlandse merken, maar ook buitenlandse merken verwerkt in de shop. Fijn, want dit scheelt ons weer verzendkosten! Als je de merken nog niet kent, dan raad ik het je zeker aan om even een kijkje te nemen.

Dimples 'nd Cheeks

Een eigen shop

Het openen van een webshop is echt een big thing. Het is enorm spannend. Er gaan veel voorbereidingen aan vooraf, maar eigenlijk begint het pas echt na het live gaan van de shop. Het promoten, de bestellingen verwerken, aanvullen, persoonlijk contact houden met je klanten, je ogen open houden voor alle trends, noem maar op! Het is mij al zovaak gevraagd of ik zelf er niet over heb nagedacht om een webshop te beginnen, maar ik ben voorlopig druk zat met mijn studie, werk en E. natuurlijk. Ik had het zelf anders wel echt geweten welke merken ik in mijn shop opgenomen zou hebben. Misschien ook eens leuk om met jullie te delen. To be continued!

Voor lieve Hannan

Heel veel succes met je shop lieverd. You can do this! Je hebt een oog voor stijl en dat is al meteen te zien bij het openen van JOUW shop! Wees trots, want dat zijn wij ook. And remember: Be cool, be different, be you!

Liefs, Nova 

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 12 maart 2017 / 8:37 pm

    Leuk! Eindelijk wat meer voor jongetjes (al heb ik zelf een meisje). Hoop dat het een succes wordt. Veel plezier en succes voor je instagram vriendin!