instagram

29   862
110   5385
742   3945
62   3808
82   4699

De Voorleeshoek: De digitale bibliotheek

Jullie weten dat ik graag met E. naar de bibliotheek ga. Daar is de afgelopen twee maanden niets van gekomen vanwege het klussen. Dit betekent overigens niet dat hij geen nieuwe verhaaltjes te horen krijgt, met dank aan De Voorleeshoek. 

Kinderboekenweek

Kinderboekenweek2017Vandaag is de kinderboekenweek begonnen. Dit jaar is het thema Griezeling eng. Ik heb vandaag geen post dat past bij de kinderboekenweek, maar het gaat wel over het ‘lezen’ van boeken voor kinderen.

Digitale bibliotheek

De Voorleeshoek is als het ware een digitale bibliotheek. Je vindt er allerlei verhalen in de verschillende leeftijdscategorieën van 0-4, 4-7 en 7-10 jaar oud. Deze verhalen worden voorgelezen door Anouk. Het beeld wordt afgewisseld met stukjes waar er wordt voorgelezen en plaatjes met ondersteuning van geluid.

Ik ben hier zelf heel erg blij mee, want als ik geen tijd heb om ons uitstapje naar de bibliotheek te maken. Dan hebben we altijd nog De Voorleeshoek!

Hoe werkt het?

Je kunt je hier abonneren voor slechts €3,99 per maand. Als je lid bent dan heb je toegang tot alle filmpjes. En iedere week worden er verhalen toegevoegd. Je bent dus altijd verzekerd van nieuwe verhalen! Wat ook leuk is om te weten, is dat je het een ander ook cadeau kunt doen. Hartstikke leuk!

Aanrader?

Jazeker,! Je hebt binnen no time een verhaaltje bij de hand en op regenachtige dagen hoef je dus niet een trip te maken naar de bieb, want die heb je nu gewoon digitaal. Linda spreekt zelfs over ‘Het nieuwe Netflix voor je kinderen’. Dus als je het mij vraagt, valt het niet alleen goed bij E., maar ook bij andere kids goed in de smaak.

Veel kijk plezier!

Liefs,

Nova

 

 

 

.

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *