instagram

88   3238
116   2467
46   1670
134   3382
81   2678

Dans voor GGZ!

Stichting Creatief Herstel organiseert op 10 oktober op de landelijke dag van psychische gezondheid een 5 uur durende dansmarathon genaamd: Dans voor GGZ!

Stichting Creatief Herstel

Stichting Creatief Herstel is een stichting die zich hard maakt voor vrouwen die herstellen van psychische klachten. Deze stichting is opgericht door Marloes en Ivanka. Ik ken Marloes persoonlijk. Zij is altijd openlijk geweest over haar geestelijke gezondheid. We go way back en heb veel van haar geleerd.
Marloes en Ivanka hebben allebei te maken gehad met psychische klachten. Maar nadat zij waren behandeld, misten zij allebei de nabehandeling. Zij hebben daarom een programma opgesteld waar vrouwen terecht kunnen als zij nog verder aan hun herstel en toekomst willen werken.

Mijn verhaal

Vanaf het moment dat ik zwanger was van E. tot ongeveer 10 maanden na de geboorte heb ik te maken gehad met psychische klachten. Alleen daarom al vind ik deze stichting een geweldige stichting. Ik begrijp namelijk precies wat Marloes en Ivanka hebben opgezet. Het is nodig. Nadat ik was uitbehandeld bij de psycholoog, werd er niet meer naar mij omgekeken. Stichting Creatief Herstel is daar voor vrouwen net als ik.

Dans voor GGZ

10 oktober is het de landelijke dag van de psychische gezondheid en dat laat Stichting Creatief Herstel niet zomaar voorbij gaan! Zij hebben een dansmarathon van 5 uur georganiseerd. Er worden verschillende dansworkshops gegeven. Live, maar ook te volgen via een livestream. Handig voor de mensen die wel graag erbij willen zijn, maar wegens omstandigheden niet kunnen reizen.

De volgende workshops worden gegeven:

  • Salsa
  • Bachata
  • Twerken
  • Kizomba

Doe mee!

Ik zou ik niet zijn als ik zaterdag 10 oktober niet mee zou dansen. Tot mijn 20e heb ik altijd gedanst. Ik dans nu niet meer en dat vind ik echt jammer. De combinatie van het dansen en de achterliggende gedachten waarom er wordt gedanst maakt dat #DANSVOORGGZ voor mij een dubbele betekenis heeft.

Zie jij jezelf ook al dansen? Lekker losgaan en vieren dat jij jij mag zijn en dat dat meer dan genoeg is? Koop dan hier je ticket en wie weet gaan wij zaterdag 10 oktober samen nog een dansje doen!

Volg:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *