instagram

72   1718
50   1017
113   5518
745   3969
62   3826

Budget outfits: voor beide kinderen minder dan 20 euro

Budget outfits zijn voor mij een must. Eerlijk is eerlijk, als alleenstaande studerende moeder van twee kom ik niet om in het geld. Ook ik moet op de kleintjes letten en dat doe ik dan ook. Toen ik erachter kwam dat ik voor beide kinderen outfits voor minder dan €20,00 had gescoord, dacht ik: Dit moet ik delen!

Outfitje hier, outfitje daar

Ik heb ‘twee garderobes’ voor mijn kinderen. Kleding die er wel ok uitzien, maar die ik niet heel erg spectaculair vind. In deze kleding mogen ze ook zonder pardon vies worden. Ik noem dit ook wel KDV en schoolkleding. En ze hebben kleding die ik super leuk vind en ze dus alleen aanhebben als wij ergens naartoe gaan. En dan heb ik het niet over naar de supermarkt oid, maar naar een verjaardag bijvoorbeeld.
Alleen omdat ik er heel slecht tegen kan dat goede kleding vies wordt gemaakt. Alleen hierom zou ik dus al niet aan capsule wardrobes kunnen doen. Het is een OCD trekje, ik ga er maar niet te diep op in want dan wijk ik af van het onderwerp.

De outfit van E.

E. heeft een simpele outfit aan, maar ik vind het toch knap van mijzelf dat ik onder de 20 euro ben gebleven, want hij draagt hier ook nog eens een jeans!

Shirt

Zijn shirt is van Zeeman. Ze waren 3 voor 5 euro en ik heb er 6 meegenomen. Het was wel even graaien, maar dan heb je ook wat. Nu heb ik genoeg nieuwe speelshirtjes voor deze zomer. Omdat hij er zoveel had mocht hij van mij kiezen welke hij voor de foto aan zou doen. (Dat ik voor de middelste van onder zou gaan, laten we maar even achterwegen) Ze waren allemaal per stuk (afgerond) dus maar €1,67. Deze actie is inmiddels voorbij, maar je kan er al shirtjes scoren voor minder dan een euro duurder. Namelijk: €2,49 !!

Jeans

Zijn jeans is van Primark. Voor zijn jeans heb ik 8 euro betaald. Een mooie donkere skinny spijkerbroek. Ik was vorige week voor het laatst in Primark en toen lagen ze er nog!

Schoenen

Ook zijn schoenen zijn van Primark. En ook voor deze heb ik 8 euro betaald. Het zijn neppe All Stars, vind ik voor school helemaal prima. En dan moet ik ook wel zeggen dat ik een heel makkelijk kind heb wat schoenen betreft. Hij kan alles hebben. Primark is echt een hele goede plek om goedkope schoentjes te scoren.

Budget outfit

Bij elkaar opgeteld: Is het €17,67 Prima prijsje toch?

De outfit van J.

De outfit van J. vind ik heel cute! Een flared pants en een rompertje met van die wijde mouwtjes een leuk haarbandje in en bijpassende schoentjes. Good to go!

Romper

Ze draagt hier een rompertje van een sale van Tiny but Mighty. Ik zag toevallig in de Instagramstories van dit merk dat zij allerlei items verkochten voor een mooi prijsje. Voor dit rompertje was ik maar €2,50 kwijt!

Flared pants

Deze flared is van Wibra. Ja ja, ik heb hem donderdag gehaald en heb ‘m natuurlijk meteen gestyled. Voor deze flared pants heb ik €5,99 betaald. Ik heb ‘m trouwens ook in het licht grijs.

Budget outfit kinderen

Schoentjes

De schoentjes zijn precies dezelfde als haar broer. Van Primark en €8,00. Ze zijn nog wel wat groot, maar dat komt wel goed. Ze kan hier in ieder geval lekker mee kruipen op het KDV zonder dat ik een hartverzakking krijg.

Haarbandje

Ook haar haarbandje heb ik tijdens een sale gekocht. Deze is van Believe Mode en zij had nog items over van de fotoshoot. Tijdens de sale heb ik dit haarbandje met strik gescoord voor €2,50

Budget outfit

Totaal was ik voor deze budget outfit: maar €18,99 kwijt!

Het kan!

Ja, het kan dus wel. Sales zijn echt een must als je niet zoveel te besteden hebt. Je kinderen kunnen er prima uitzien voor minder dan €20,00!

Ik ben benieuwd wat je hier van vond.

Liefs,

Nova

Volg:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *