instagram

84   1978
51   1030
113   5541
747   3987
62   3831

Bloggen !?

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een blogpost heb geschreven. En waarom? Ik zal zo openlijk proberen uit te leggen wat hier precies de reden van is.

Bloggen is iets leuks. Het is mijn eigen blog, maar toch denk ik vaak te veel na over wat ik allemaal wel moet, niet moet of kan zeggen. En dat is zonde. En ik zie ondertussen de leukste blogposts voorbijkomen en dan denk ik bij mezelf, zo moeilijk is het echt niet!

Als ik maar gewoon post over alles wat ik graag wil delen. Het klinkt misschien gek, maar ondanks dat ik dit weet heb ik er toch iets wat moeite mee! Je kent het vast wel. Als je iets te graag goed wil doen, dan gaat het juist fout. Ik denk dat door dat ik te veel wil en alles ook in een keer goed wil hebben, dat ik als het ware blokkeer. De ideeën die in mijn hoofd opkomen, sla ik tegelijkertijd ook weer af. “Wie wil dit nou lezen!?” Boeien, als ik het maar leuk vind om er over te schrijven!

Je kunt eigenlijk wel zeggen dat deze blogpost een soort van peptalk is aan mezelf. Ik heb het nodig en ik wil deze peptalk graag met jullie delen! Buiten dat om kan ik deze blogpost er weer bij pakken als ik weer in zo’n dip zit. Hopelijk kom ik er dan gauw weer uit!

Ik ben natuurlijk ook pas net begonnen en het is allemaal erg nieuw, maar ik weet nu zo ongeveer wat mijn struikelblok is! En ik vind het hartstikke leuk, een eigen blog, mijn eigen ding. More Than a Mom is van mij en dat pakt natuurlijk niemand meer af. Dan is het nu aan mij om er het beste van te maken.

Ik heb heel mooi omschreven waar More Than a Mom voor staat, alles wat mij interesseert en wat ik graag met jullie wil delen. Ik geniet er echt van om mama te zijn, maar daarnaast doe en ben ik zo veel meer! Maar zelf zie ik het niet veel terug als ik mijn vorige blogposts lees.. Ik heb een enorm leuk en gezellig sociaal leven, ik mag en heb de gelegenheid om nog jong te kunnen zijn. ( Thanks mom, you are the best!❤)

Op instagram ben ik het actiefst. Dan moet ik wel eerlijk bekennen dat daar een enorme #EJBspam (veel foto’s van mijn zoontje E.) is. Ik zal facebook er ook wat meer bij betrekken. Zo zijn jullie naast mijn blogpost, ook op de hoogte zijn van mijn andere leuke bezigheden. En om wat meer interactie te hebben met mijn lieve volgers, zal ik binnenkort een winactie plaatsen.

Ondanks dat ik dit allemaal voor mezelf doe, geven jullie mij wel motivatie! Ik ben jullie erg dankbaar voor de lieve en positieve reacties op mijn blog!

Volg:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. 21 mei 2015 / 6:04 pm

  Ook voor mij heel herkenbaar! In eerste instantie heb ik heel veel ideeën om over te bloggen, maar als puntje bij paaltje komt denk ik “Mweh, wie zit daar nou op te wachten?” Terwijl ik de blog eigenlijk helemaal niet voor anderen begon, maar voor mezelf. Lastig!

  • Nova
   22 mei 2015 / 6:58 am

   Precies! En ondanks dat, denk je toch na wat andere graag zouden willen lezen.. Jeanine zei het heel mooi: Blijf dicht bij je zelf. Vanaf nu ga ik gewoon lekker posten wat ik wil en leuk vind! Dus als je weer een briljant idee hebt Sylvie, gewoon posten! x

 2. 21 mei 2015 / 1:11 pm

  Herkenbaar. Ben zelf ook net pas aan het bloggen sinds Maart en er zijn echt 100 dingen die ik kan opnoemen om over te bloggen, maar wat jij zegt, kan dat wel of is het wel leuk genoeg? The key is denk ik om gewoon dicht bij jezelf te blijven en te delen wat jou leuk lijkt. Keep up the good work! Je blog is leuk. Liefs

  • Nova
   22 mei 2015 / 6:54 am

   Het is inderdaad erg lastig, te veel nadenken blokkeert gewoon! Wat je zegt: The key is om dicht bij jezelf te blijven. Ik doe lekker mijn eigen ding, op deze manier houd je het ook gewoon langer vol en krijg je er nog meer plezier in!

   Wat lief van je, erg bedankt Jeanine! x