instagram

55   1285
50   1011
113   5499
744   3965
62   3822

Black & White Loop Give Away

Na een tijdje afwezig te zijn ben ik nu weer helemaal terug. En dan wel met een geweldige give away!! Zoals je nu wel van mij weet, ben ik heel erg gek op grijs, zwart en witte kleding voor E. Voor mezelf vind ik het mooi, maar voor mijn zoon ook. Helaas is dit, vooral zwarte kleding, bijna niet te vinden voor kleine kinderen. Maar er is goed nieuws voor de mensen die met hetzelfde probleem zitten als dat ik zat. Wil je (unieke) zwart- witte kleding voor je kleintje kopen, maar weet je niet waar je moet zoeken? Maak dan kennis met de leukste Nederlandse en Belgische webshops door deel te nemen aan deze grote give away!

Little BanditzIk ben zelf niet creatief, anders had ik zelf wel wat gemaakt voor mijn zoon. Gelukkig zijn er mensen die dezelfde smaak delen als ik en die wèl creatief zijn. En het belangrijkste: Het is verkrijgbaar voor jou en mij!
Door mijn actieve deelname op instagram ben ik terecht gekomen op de pagina van Little Banditz. Little Banditz verkoopt precies waar ik naar opzoek was voor E. Stoer, maar schattig en in de kleuren grijs, zwart en wit.  Ik werd meteen verliefd op een broekje en aarzelde dan ook niet om hem te kopen voor E. Ik heb totaal geen spijt, het staat hem prachtig! Het is allemaal met de hand gemaakt en origineel.

Niet lang na het plaatsen van de bestelling bij Little Banditz kwam ik op de pagina terecht van Once Upon a Pink Cloud (OUaPC). Het motto van dit merk is: “Think like a baby, dress like a boss.” Dit is de kledingstijl die ik voor E. heb, maar dan in woorden uitgedrukt. En dit is uiteraard ook terug te zien in de kleding die zij verkoopt!

Wil je wat meer achtergrond informatie weten over de dames die achter deze twee top webshops zitten? Neem dan hier een kijkje!

The Give Away
Once Upon a Pink Cloud en Little Banditz hebben samen met 17 andere Nederlandse en Belgische webshops een give away georganiseerd genaamd: Black & White Loop Give Away.  19 webshops, 19 prijzen en 1 winnaar!

Wat moet je doen?
Black and White Loop Give Away

Ga naar de instagram van Little Banditz of OUaPC.
1: Like deze post;

2: Volg alle shops in de loop. Als je op de foto tapt/drukt zie je de tag naar de volgende shop. Doe dit net zo lang tot je weer bij de instagram bent van Little Banditz of OUaPC. Je weet dan dat je alle shops hebt gehad! Vergeet ze niet allemaal te volgen!;
3: En deel de actiefoto met de hashtag (#) blackandwhiteloopgiveaway.

De actie loopt tot zaterdag 16 mei 22:00 uur. 
Je kunt alleen winnen als je je aan deze 3 spelregels hebt gehouden en 18 jaar of ouder bent! 
De actie is open voor inwoners van België en Nederland. 
Ik roep jullie allen op om mee te doen met deze geweldige give away! Niet geschoten, is altijd mis. En niet vergeten: Vertel het door! Succes! 
Volg:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties

 1. 11 mei 2015 / 11:36 am

  Gave actie! En dat broekje staat Eliyah (hopelijk schrijf ik het zo goed?) superstoer!

 2. Ajla
  10 mei 2015 / 10:32 pm

  Heel leuk verhaaltje! Thanks.. Zal wel een link plaatsen op mijn website naar je blog! (Als dat goed is uiteraard)

  • Nova
   11 mei 2015 / 11:13 am

   Bedankt!
   Natuurlijk vind ik dat goed. Dat is juist hartstikke leuk!

  • Nova
   11 mei 2015 / 11:13 am

   Ja leuk hè? Ik zag al dat je mee doet. Spannend!