instagram

52   1143
50   1009
113   5493
744   3963
62   3818

Maak het bakken leuk met Joanns Bakaccessoires

Ik begin het weekend met een hele leuke webshop tip. De mensen die in mijn Kids Outfit Of The Day Facebook groep zitten, hebben mij deze webshop al zien promoten.
Joanns Bakaccessoires is de webshop van E. zijn tante Essie. Zelf gemaakte bakaccessoires om het bakken met de kleine nòg leuker te maken!

Het begin

Wat als een hobby begon, groeide uit tot Joanns Bakaccessoires. Na het zien wat zij allemaal deed, gaf ik haar tips over hoe ze het ‘t beste kon aanpakken. Via Instagram kan je al gauw naamsbekendheid opbouwen en daar begon zij mee. Nadat ik de Instagrampagina had gepromoot in mijn Facebookgroep, werd het duidelijk dat een Facebookpagina niet achter kon blijven. Et voila, daar was ook een Facebookpagina.

Wat verkoopt Joanns Bakaccessoires?

Cupcake stekers, koekjes uitstekers en taarttoppers! En geen vorm, tekst of kleur is haar te gek. Zij heeft een aantal standaard items in haar collectie, maar gaat graag de uitdaging aan om een item naar wens te maken. En wat ook leuk is om te weten, is dat alles wordt gemaakt van voedselveilig materiaal.

Zie hier een aantal voorbeelden:

Taarttopper Twinkle Twinkle little star  Taarttopper met datum

Caketopper My Little Hero Caketopper Frozen

En speciaal voor haar neefje E., heeft zij een Thomas de Trein en Nijntje koekjes uitsteker gemaakt!

Thomas koekjes uitsteker  

Nijntje koekje   Thomas de trein koekje

Hoe nu verder?

Groeien natuurlijk! En ik ben er van overtuigd dat dit heel snel zal gaan, want ik kreeg al super veel positieve reacties op mijn berichtje. Het is zo iets simpels, maar ik kan nog geen shop bedenken die dit doet én ook nog eens zo flexibel is als zij! Wat ben ik trots op haar zeg.

Winactie

Winactie Joanns Bakaccessoires

Hoe leuk is het dat ik iets van Joanns Bakaccessoires mag weggeven!?

Wil jij een koekjes uitstekers naar keuze winnen?

Ga dan snel naar mijn Instagrampagina en/of Facebookpagina, volg de stappen and good luck!

(tip: Doe via instagram én facebook mee en maak 2 keer zoveel kans;-) )

Liefs,

Nova

 

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *