instagram

56   1364
50   1012
113   5504
745   3967
62   3823

Almost back to school

Het zal je vast niet ontgaan zijn. Het einde van de vakantie is voor velen al ten einde gekomen. Voor andere is het einde in zicht. Ook voor mij. Vanaf volgende week begint mijn (nog) drukkere leventje weer.  School, werk en niet te vergeten: E. Hoe ga ik dat dit jaar doen? Ik heb mijn rooster ontvangen, van school en werk en moet eerlijk bekennen dat ik me echt afvraag of ik het allemaal ga redden..

Het is enorm snel gegaan, niet normaal! Ik kan eigenlijk nog best een maand (echt) vakantie gebruiken. Heb niet het gevoel dat ik echt ben uitgerust. Dat komt gewoonweg omdat ik zó veel heb gewerkt!

Back to reality
Volgende week begint school ook gewoon weer voor mij. Weer een jaartje IVK. Gelukkig ben ik erg blij met mijn opleidingskeuze. Ik heb daarom ook wel weer zin om te beginnen. Je komt weer in een ritme, je leert weer nieuwe mensen kennen en je steekt uiteraard ook nog wat op.

Naast dat ik er zin in heb, vind ik het eigenlijk ook wel eng. Ik weet niet zo goed hoe ik dit allemaal ga rond krijgen.. E. school en daarnaast ongeveer ongeveer 20 uur in de week werken. Ik moet steeds voor mezelf blijven herhalen dat ik lekker bezig ben voor de toekomst. En voor ik het weet, mag ik mezelf veiligheidskundige noemen. Maar voor nu moet ik mijn draai vinden en zit er niets anders op dan aanpoten!

Ben ik ook ready?
Zoals je hierboven leest heb ik er wel zin in, maar ben ik alleen nog niet zo goed uitgerust en vind ik het allemaal een beetje eng. Maar ben ik wel ready? In de zin van, of ik alle school spullen al in huis heb om te beginnen. Nou, eigenlijk niet. Op dit moment heb ik alleen nog maar een agenda. Ja, alweer een agenda die ik waarschijnlijk maar 1 week gebruik en daarna nooit meer uit mijn tas haal.. Ik weet niet wat het is met mij en agenda’s, maar het werkt gewoon niet. En toch probeer ik het elk jaar weer. De aanhouder wint zeggen ze toch?

Ik heb besloten om mezelf een leuke tas cadeau te doen. Een nieuw school jaar, een nieuwe tas. Ik zat de site van Fab al door te spitten en ik heb er op dit moment twee leuke op het oog. Ik ga snel voor een Fab tas, omdat die tassen nou eenmaal van een zeer goede kwaliteit zijn! Mag ook wel, want je legt er ook heel wat voor neer.

Fab bag Fab bag

 

Begint het voor jullie ook allemaal weer? En wat vind jij van deze twee tassen? Als je nog een leuke tas als tip hebt dan hoor ik het graag. Ik heb namelijk nog geen keuze gemaakt!

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 26 augustus 2015 / 8:07 pm

    Ahhh het komt echt wel goed hoor!! Dat weet ik zeker (: het zal inderdaad gewoon weer even wennen zijn en die ritme oppakken. Zoals je het al zei.. het is voor je toekomst!
    Dat kopen van een agenda elk jaar is zooo herkenbaar!
    Ik ben ook studerende mama en zit echt met precies dezelfde gedachtes en gevoelens als jij.
    Moet wel zeggen dat ik geen drukke baan heb en heb daar echt zoveel respect voor, hoe jij dat allemaal combineert.