instagram

29   874
111   5394
742   3946
62   3808
82   4699

Mijn babyswapnl pakket

Weet je nog dat ik een blogpost schreef over het swappen? Nou, dat is meer dan goed gelukt! Mijn pakketje is verzonden en ik heb die van mij ook mogen ontvangen. Benieuwd wat ik heb gekregen?

Yes!
Mijn babyswapnl pakketje was eigenlijk woensdag al bij mij aangeboden, maar helaas was er niemand thuis. Dus ik vond een briefje van PostNL waar op stond dat zij waren geweest en de volgende dag terug zouden komen. Niet leuk, maar dan wist ik in ieder geval zeker dat mijn swapmaatje mij niet was vergeten haha. 😉 Donderdagavond kwam ik thuis en lachte een grote doos mij breed toe. Wat werd ik enthousiast bij het alleen al zien van de doos!!

BabyswapnlIk maakte een foto van mijn pakketje en poste ‘m op Instagram met de tekst: “Hij is binnen! Hoe houden jullie het trouwens vol om tot zaterdag te wachten met openen?”
Ik kreeg al snel reacties dat ik het pakketje al wel mocht openen, maar pas tot zaterdag 14 mei moest wachten tot dat ik alle inhoud deelde. Echt weer een actie voor mij, had dat natuurlijk niet door..

Ik wilde graag alles vastleggen, dus ook de ingepakte cadeautjes, maar dat kon niet omdat het al schemerig begon te worden. Dus moest ik het alsnog een dag verschuiven.

Wat zat er in de doos?
BabyswapNLHeel veel cadeautjes!! Ik was nog net niet aan het huppelen van blijdschap! Ik vond het zo spannend. Ik zocht als eerste naar de afzender. Eindelijk werd mijn vraag beantwoord: “Wie was er aan mij gekoppeld?” Dat was Nieke. @Nieke86x op Instagram. Ik kende haar helemaal niet! En als ik heel eerlijk ben, weet ik ook niet of zij mij al kende. Ze liet weten wie zij was door middel van dit kaartje bij het pakketje te voegen.
Babyswap kaartje
Ik vond het nodig om alle cadeautjes ingepakt vast te leggen, omdat het zo leuk was gedaan! En je ziet aan de manier van inpakken dat zij er echt enorm veel tijd en werk in heeft gestopt.

Mijn babyswap  Babyswap cadeautjes

Babyswap cadeautjes  Babyswap cadeautjes

Het moment van de waarheid.
Ik riep E. erbij om mij helpen om de cadeautjes open te maken. Ik pakte als eerste het cadeautje waar het Jip en Janneke boekje in zat en toen was ik hem kwijt. Hij ging er lekker bij zitten en vervolgens het boekje lezen (die was meteen goed gekeurd dus haha). Ik kon op die manier in alle rust de overige cadeautjes openen. Gelukkig maar, want er zaten ook een aantal breekbare cadeautjes bij.

Babyswap cadeautjes  Babyswap cadeautjes

Babyswap cadeautjes  Babyswap cadeautjes

Ze heeft mij heel goed begrepen en dat is iets waar ik bang voor was. Maar echt mijn complimenten! Wat een feest was het om dit pakketje te openen. Ik heb het echt getroffen!

Ik heb een hele positieve ervaring gehad met mijn eerste keer swappen. Ik zou dit absoluut nog een keer willen doen, maar eerst de reactie van mijn swapmaatje afwachten. Straks blijk ik er helemaal niet goed in te zijn..

 

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *