instagram

45   992
113   5472
744   3958
62   3815
82   4703

Babysteps – Mijn eerste blogpost

#1.

Eindelijk hier is hij dan, mijn eerste blogpost.

Mijn eerste blogpost doet mij eigenlijk denken IMG_2913aan de eerste stapjes van een baby.
Een beetje proberen, kijken wat ik al kan en wat ik nog zal moeten leren om stevige stappen te kunnen zetten. Het is eng, ik ben wat onzeker en aarzel veel, maar het is wel duidelijk dat ik heel graag wil. Zoals het bij een baby gaat, zal ook ik vallen en opstaan. Maar wat elke baby doet, dat zal ik ook doen en dat is doorzetten.

Het is misschien een beetje raar om mezelf met de stapjes van een baby te vergelijken, maar ik denk dat dit de meest duidelijke manier is om te omschrijven hoe spannend ik dit vind.

More Than a Mom?
Ik ben wel het type persoon dat als ik iets in mijn hoofd heb het ook moet doen of hebben. Ik kon vanaf het moment dat ik op het idee kwam om een blog op te richten twee dingen doen: 1. Meteen aan de slag gaan of 2. Mij eerst verdiepen in de blogwereld.

Dan kan ik je ook meteen vertellen dat ik het #2 soort type persoon ben. Eerst wat onderzoek doen en daarna pas aan de slag. Want als ik iets doe, dan doe ik het ’t liefst ook meteen goed.

Om een blog te starten moet je eerst een naam hebben. De naam kwam eigenlijk vrij snel. Het is simpel, pakkend en precies wat ik wil overbrengen en wat ik wil delen.
More Than a Mom. Als je het een beetje fancy uitspreekt dan lijkt het ook nog eens op een slogan.

Omdat het juist zo simpel en pakkend is dacht ik, dit is al bezet. Er is natuurlijk al lang een moeder op het idee gekomen om deze naam te gebruiken. Ik was blij verrast toen mijn gedachte onjuist bleek.

Op More Than a Mom kom je van alles tegen dat mij bezighoudt.
In ‘over mij’ kun je meer lezen wat het idee is achter More Than a Mom.

Nogmaals, welkom op More Than a mom!

 

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 Reacties

 1. Simone
  10 maart 2015 / 10:14 am

  Hey Nova,

  Leuk concept! Mensen hebben vaak geen flauw idee wat er allemaal NA een zwangerschap bij komt kijken. Veel vrouwen richten zich vaak op hun kind ipv zichzelf. Leuk dat jij dit net iets anders doet! Tip: Misschien is het een leuk idee om ook wat over lifestyle te posten? Ik ben erg geïnteresseerd in je verhalen Nova! Keep up the good work.

  Simone

  • More Than a Mom
   10 maart 2015 / 4:45 pm

   Hi Simone,

   Bedankt voor je lieve reactie :).
   Ik zat er over na te denken om ook wat over lifestyle en beauty te posten met een persoonlijke twist. Bijvoorbeeld om beauty te koppelen aan de donkere en getinte huid. Dit interesseert mij en op die manier deel ik met mijn lezers wat mij naast het moederschap bezig houdt.

   Ik denk toch maar dat ik het ga doen omdat. Het is iets wat ik leuk vind, maar daarnaast wordt het ook nog eens graag gelezen!

   Ik adviseer je om je te abonneren op More Than a Mom. Op die manier blijf je op de hoogte van nieuwe berichten die ik plaats door middel van een e-mail dat wordt gestuurd naar jouw e-mailadres.

   Liefs,
   Nova

 2. Jessica
  10 maart 2015 / 10:15 am

  Haha die voeten zijn om op te eten!!

  • More Than a Mom
   10 maart 2015 / 4:46 pm

   Haha, heerlijk zijn ze he !!

 3. 26 maart 2015 / 5:38 pm

  Oh echt leuk zeg!
  Heel herkenbaar ook allemaal.
  En jij bent ook nog niet zo lang geleden begonnen dus.
  Ik ga je zeker blijven volgen!

  Liefs Karin

  PS: We hebben hetzelfde thema hahaha…hoe toevallig!

  • More Than a Mom
   26 maart 2015 / 7:05 pm

   Hi Karin,

   Ja, jij bent ook nog maar net begonnen hè? Ik moet nog wel even me draai vinden hoor. Het is allemaal zo nieuw, maar ik heb er wel heel veel plezier in!

   Haha, ja dat was mij ook opgevallen. Het is ook zo’n mooi thema!

   Liefs,

   Nova

 4. 22 augustus 2015 / 5:54 pm

  Ik ben helemaal terug gaan lezen naar je eerste post! Een leuke blog heb jij opgezet in redelijk korte tijd! Super veel respect voor je! Ik vind het leuk om je blog te blijven volgen voor wanneer ik een kindje zal krijgen! Ik geniet echt van mama blogs.