instagram

16   842
85   2011
51   1038
114   5566
748   4000

En dan is hij alweer 3 jaar oud

E. is afgelopen dinsdag, 7 november, 3 jaar geworden. 3 hele jaren! Dat betekend gewoon dat ik dus al 3 jaar mama ben. Waar blijft de tijd? Ik heb werkelijk waar geen idee. 

Uitstapjes

Verjaardag 3 jaar

Wij hebben een super leuke dag achter de rug. Toen hij in de ochtend in zijn pyjama en op zijn pantoffels naar beneden liep en zijn grote cadeau zag staan, was de blik op zijn gezich priceless! Wat een blij koppie trok hij zeg. Hij heeft een stoere grote jongensfiets gekregen, waar hij op kan leren trappen. Na een feestelijk ontbijtje zijn wij naar de film geweest: Dikkertje Dap. E. mocht zelfs figureren in deze film, maar omdat hij ziek was hebben wij deze grote kans aan ons voorbij laten gaan.
Ondanks dat de film best lang duurde, heeft hij het bijzonder goed volgehouden! Hij zat er helemaal in en heeft het er nu nog over. Het laatste kwartiertje werd hij wat onrustig, maar dat was te begrijpen en zeker niet storend.

Na de film zijn wij naar de Muntkelder in Utrecht geweest om pannenkoeken te eten. Wij zijn gek op pannenkoeken, dus die konden op zo’n feestelijke dag zeker niet ontbreken. En E. eet met gemak een hele pannenkoek op, de medewerkers proberen ons eerst altijd een kinderpannenkoek aan te smeren, maar dat is voor onze grote eter niet voldoende. 😉

Birthdaycake

Verjaardag 3 jaar

Eenmaal thuis was het tijd voor de taart die zijn tante Essie voor hem had gebakken! Tante Essie kan hele lekkere taarten bakken. Zij wist van mijn afkeer voor aardbeien af, maar wist niet dat het niet beperkt bleef tot aardbeien maar dat ik een fobie heb voor alle bosvruchten! Dus had zij wel bosvruchten bavarois in gedaan, waardoor ik de taart niet heb kunnen eten. Wat zeg ik? Ik heb de taart niet eens goed aangesneden! Ik stak het mes in de taart en haalde hem er weer uit en liet het mes nog net niet uit mijn handen vallen. De voor mij  nare geur die mijn neus binnendrong, kon ik echt niet handelen. Gelukkig was mijn moeder erbij en heeft zij het van mij overgenomen. Voordat zij wegging heb ik haar nog wel vriendelijk gevraagd of zij het mes wilde afwassen, anders had ik het mes zo de kliko in gegooid. Klinkt misschien heftig, maar zie hier meer info over mijn bosvruchten fobie.

Birthdaypic

Verjaardag 3 jaar Verjaardag 3 jaar

Zoals elk jaar maak ik feestelijke foto voor E. die ik dan op zijn verjaardag op social media deel en uiteraard voor hem bewaar om er later op terug te kijken. Dit jaar heb ik de foto 5 dagen voor zijn verjaardag gemaakt. En ondanks dat, heb ik alle ballonnen op zijn verjaardag nog gewoon kunnen gebruiken! Heel veel mensen vroegen mij waar ik de versiering vandaan heb. Hier komt het:

  • Alle ballonnen op de foto heb ik van Ballonplus. Ballonplus heeft een gedeelte van het assortiment in een bloemenwinkel staan in het centrum van Nieuwegein. Wat een gekke combi he? Het is dat ik er een jaar geleden bij toeval achter kwam, anders had ik het ook nooit geweten. Gelukkig heb ik het onthouden, want ik heb er hele leuke ballonnen vandaan! De service is ook top! Je kunt altijd een berichtje doen. Ik heb al van een aantal mensen gehoord dat zij bepaalde ballonnen niet op de website konden vinden. Stuur even een berichtje en je wordt direct geholpen.
  • Het grote cijfer 3 heb ik van The Cherry On Top. Deze ballon is maar liefst 88 cm lang! Een echte eyecatcher en zo tof, omdat hij in het zwart is (my happy colour).
  • Het tafellaken is van Hema. Ik wilde eerst helemaal wit, maar toen kwam ik deze tegen en werd eigenlijk meteen verliefd. Blij toe, want het stond geweldig!
  • De zwart witte zigzag slinger heb ik bij So Low (klik hier voor een filiaal bij jou in de buurt) vandaan en de zwarte slinger van de partywinkel.
  • De wordbanner heb ik van Xenos

Uitdelen op ‘t kdv

Uitdelen op het kinderdagverblijf kon natuurlijk niet ontbreken. En laat E. nou gezegend zijn met een enorm creatieve tante en oma! Zij maakte een super leuke Thomas de Trein traktatie. Allerlei treintjes gevuld met mandarijntjes en rozijntjes!

Thomas de Trein traktatie

#EMOMOM

Hij is gewoon alweer 3 jaar. Ik ben er best emotioneel over geweest. Mijn kleine jongen is geen baby meer, maar echt een eigenwijze peuter. Heb ik wel voldoende van de kleine E. genoten? Wat als hij mijn enige blijft? Allerlei vragen spookte door mijn hoofd. Het enige wat ik kan zeggen is dat ik mijzelf steeds moet vertellen om bewust van de moment die zich nu afspelen moet genieten. Meer dan dat kan ik niet doen.

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *