instagram

45   990
113   5469
744   3957
62   3815
82   4703

5 Ammehoela winterjassen – wie kan ik hiermee blij maken?

Vorige week deelde ik dat ik kleding wil weggeven aan mijn volgers. Het nieuws ging razendsnel en zo kwam het ook terecht bij Ammehoela.

Ammehoela

De dames van Ammehoela (webshop voor kinderen 0-10 jaar) stuurden mij vrijwel direct een berichtje nadat ik de blogpost had gedeeld. Zijn gaven aan dat ze nog winterjassen hadden liggen in maat 62/68, maar dit valt als maat 80 (misschien wel 86)! Ik heb 5 winterjassen van hen gekregen die ik graag aan iemand geef die dit heel goed kan gebruiken. Hoe tof is dat!?

Ik ben zelf echt een fan van Ammehoela winterjassen. Mijn zoontje heeft ‘m nu al voor de 4e jaar op rij! Je snapt dan wel dat ik echt enorm enthousiast en dankbaar ben dat ik ze nu aan mijn volgers mag weggeven die wat minder te besteden hebben.

Even showen

Voor jouw beeldvorming: J. is 91 cm lang en draagt maat 92/98. Ze draagt hier een van de winterjassen (maat 62/68), maar zoals ik net aangaf vallen ze groter. Bij J. zijn de mouwtjes alleen wat kort. Kan je nagaan hoe groot ze vallen! Ik zou dus echt zeggen maat 80/86. Deze jassen zijn trouwens unisex. Ze kunnen voor jongens en voor meisjes.

5 Ammehoela winterjassen

De winterjassen zijn allemaal nieuw en ik heb ze in 5 verschillende kleuren gekregen. De winterjassen zijn niet alleen lekker warm, maar zijn ook wind werend, water bestendig en kidsproof! Zoals ik al zei hebben wij al 4 winters deze winterjas, en het is echt zo. Super kwaliteit!

Hieronder zie je stuk voor stuk de jassen die ik mag weggeven.

Zwart
Oker geel
Groen
Bordeaux rood
Leger groen

Kan ik jou hiermee blij maken?

Heb jij het, om wat voor reden dan ook, financieel niet breed en kan ik jou (of eerder gezegd je kindje) blij maken met een van de winterjassen (maat 80/86) van Ammehoela? Stuur dan een email naar contact@morethanamom.nl met als onderwerp: Ammehoela winterjas kleur en geef in de mail aan waarom jij deze jas graag zou willen ontvangen. Enige wat jij hoeft te betalen zijn de verzendkosten. De jas krijg je gratis!

Durf te vragen

Ik begrijp dat het heel bezwaarlijk is (kan zijn) om aan te geven dat je het financieel niet breed hebt. Maar Ammehoela en ik doen dit echt om jullie te helpen en we doen het graag! Mail jij mij? Dan help ik jou.

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *