Een aantal weken geleden zag ik een oproep op Facebook voorbij komen. Modellen gezocht voor de wintercollectie van Believe Mode. Ik aarzelde geen moment en gaf E. op. Ondanks dat ik toen nog helemaal geen ervaring had met Believe Mode, was ik wel zeer enthousiast. Ik had de huidige collectie namelijk bekeken en zag stiekem E. al in een van de stoere outfits.

Gelukkig werd hij en een aantal andere knapperds gekozen. Ze schitterden allemaal in de wintercollectie van Believe Mode. Dat was overigens ook het eerste moment dat hij kleding aanhad van dat merk. Vanaf dat moment was ik verkocht.

Zoals jullie weten ben ik veel bezig met de kleding van E. Door instagram ben ik een heleboel leuke (kleine) webshops tegengekomen. Webshops waar ik geregeld, of wel eens, wat heb besteld. Ik kwam op het idee om jullie kennis te laten maken met deze webshops. Niet alleen met de producten die zij verkopen, maar ook met het grote brein achter het merk. Dit gebeurt om de ene week op woensdag, vandaar Webshop Wednesday!

Believe Mode
Believe Mode is een stoer, lief, modieus en een handgemaakt kinderkledingmerk. Believe Mode is voor zowel jongens als meisjes. Het merk staat voornamelijk bekend om de stoere kleding met legerprint. Dat was ook het eerste wat mij opviel uit de collectie. Een stoer printje, voor een stoer kindje!

Camouflage Onesie    Camouflage jurkje

Maar dat is natuurlijk niet alles. Zij hebben ook vele verschillende (felle) kleuren en shirtjes met leuke teksten. Een heel uitgebreide collectie, er zit voor iedereen wel wat tussen. Als ik een meisje had, dan had ik ook hier goed mijn slag kunnen slaan.

jumpsuit girls Mintgroen setje

 

The woman behind the succes. 
Cynthia (23), knappe mama van Jake (9 mnd) en gelukkig getrouwd, is de oprichter van Believe Mode. Tijdens de zwangerschap besloot ze om een Cynthia en Jakecursus naaien te volgen om vervolgens haar eigen kledinglijn op te zetten. En met succes! Believe Mode bestaat vanaf maart en heeft nu al 6 (!!) verkooppunten. Geen wonder, als je een kledingmerk op de markt brengt dat ook nog eens denkt aan alle kindjes. Heb je een kindje met eczeem? Geen probleem, er wordt speciaal voor jouw kindje een broekje met voetjes gemaakt. Handig en hip! Cynthia krijgt hier hele leuke reacties op. En terecht! Als ik net zo handig was geweest, dan had mijn kledingmerk er ongetwijfeld net zo uitgezien.

Buiten het feit om dat Cynthia een leuk merk heeft opgericht, is zij zelf ook echt een geweldig mens! Open, gastvrij en lekker zichzelf. Alleen al wetende dat de handgemaakte kleding van je kind wordt gemaakt door een persoon met een goed hart, geeft mij al een goed gevoel!

Het mooie van Believe Mode, is dat alles handgemaakt is. Cynthia heeft niets in haar collectie dat niet persoonlijk handgemaakt is, tenzij anders is vermeld. Daarnaast wordt er alleen gewerkt met enorm goede kwaliteit. Er wordt een heerlijk stofje gebruikt voor het maken van de kleding. Stevig, maar tegelijkertijd ook flexibel. En niet geheel onbelangrijk: het is betaalbaar!
Voor handgemaakte kleding betaal je al snel heel veel. En als het te goedkoop is, dan moet je je gaan afvragen in hoeverre het handgemaakt is. Gelukkig is de prijs-kwaliteitverhouding van Believe Mode zeer goed.

Ik zou Believe Mode maar in de gaten houden, want de wintercollecite is top! Ik heb ‘m al gezien, en heb nu al een aantal setjes op mijn verlanglijst voor E. staan.

Korting!!!
Op dit moment geeft Believe Mode, met de kortingscode: 15procent, een korting van 15% op alle bestellingen. Daarnaast kun je met de kortingscode: morethanamom ook nog eens de verzendkosten besparen.
Dus gratis verzenden en ook nog eens 15% korting! (geldt tot en met 5 juli)

Wat vind jij van dit kledingmerk?

ps. Kinderbijslag is vandaag gestort, dus ik zeg shoppen!! 

1 Comment on Webshop Wednesday #1 – Believe Mode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge